vrijdag 19 december 2014

Stedentrip berlijn

Dankzij de stedentrips van TUI reis je eenvoudig met de trein, auto of bus naar de Duitse hoofdstad! Ontdek onze prijzen en service! Onze stedentrips zijn inclusief vlucht, verblijf én gratis extras.


Info over de Sta Activiteiten en Hotels. Bezoek snel onze website voor informatie. Geen reserveringskosten.

Bekijk ons uitgebreide aanbod hotels en appartementen, van eenvoudige tot luxe 4-sterrenhotels. Berlijn of stel je zelf je stedentrip samen. Maak hieronder je selectie indien je per . Boek vandaag bij Neckermann!


Vergelijk de beste deals voor complete reizen. Een superhippe stad voor citytrip. Van het indrukwekkende Holocaust Monument tot hippe wijken om de avond en nacht in door . Ook omliggende data zijn voordelig.

Goede openbaar vervoersvoorzieningen check Unieke sfeer check Veel musea en bezienswaardigheden check Prima horecavoorzieningen check Bouwstijlen van middeleeuwen tot modern check Regelmatig leuke festiviteiten. Neem dan niet de auto, maar de trein of het vliegtuig. De shopliefhebbers zullen in de unieke stad zeker niks te kort komen.


In de stad is van alles te bekijken vanuit het Oostblok verleden dat de stad . Winkelen, op zoek naar kunst en cultuur, de historische bezienswaardigheden bekijken of genieten van het bruisende nachtleven? Bekijk de aanbieding snel en voor je het weet ben jij zelf in deze bruisende stad! De inwoners ontwaken uit hun winterslaap en genieten op alle mogelijke manieren van het zomerse weer. Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie, op TripAdvisor.


Heb je zin om er even tussenuit te gaan? We vertrekken op mei met een touringcar en komen op mei weer terug. Lees nu welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn, ons dagprogramma, het hotel en krijg inzicht in de kosten.


Deze vlog is van de eerste dag. De Duitse hoofdstad loopt over van cultuur en geschiedenis, maar kenmerkt zich ook door een bijzonder . Historisch maar toch ook weer hip, grauw op sommige plekken maar juist heel groen en bijna mediterraan op andere. Toch poetst dat het verleden niet weg.


Behalve Koude Oorlog en Tweede Wereldoorlog is ook . Je vindt er ook ontelbaar veel cafés.

Hip en trendy, ouderwets en gezellig. Van dansen tot drinken tot. Top ervaring, voor top prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts