donderdag 11 december 2014

Baantjes zwemmen tilburg

Banenzwemmen is de perfecte workout. Je voelt je gewichtloos in het water en kunt vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Het is daarom ook ideaal voor mensen met een blessure. Zwemmen in een innovatieve en fijne omgeving.


Dat kan bij zwembad Drieburcht. Zwem als een echte prof in ons wedstrijdbad.

Houd je van snelheid en sensatie ? Ga dan van de witte glijbaan en kies de kleur waarmee jij van de glijbaan roetsjt. Het speciale therapiebad heeft een iets hogere temperatuur en is ideaal voor . Dan kun je banenzwemmen in het 25-meterbad of meedoen aan de Aqua-Vitaal- en Aqua-Fitnesslessen. Ook kun je heerlijk relaxen bij Stappegoor. De verschillende wellness-voorzieningen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Geniet van de whirlpools, jetstreams, stoombaden en de zonnebank.


Lees hier alles over sport in Tilburg.

Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen. In Sportcentrum Reeshof kunnen kinderen ook hun kinderfeestje vieren. Bekijk hier alle zwembaden en recreatieplassen in en rondom Tilburg ! Het is zomer en het is zwemweer, tijd voor een verfrissende duik ! Met je sportabonnement kun je vrij zwemmen in zwembad Stappegoor, Reeshof en Drieburcht. Dit vrij zwemmen is niet altijd recreatief zwemmen , maar bestaat ook uit het trekken van baantjes. Gratis) toegang tot het zwembad met de vingerscan.


Kijk bij de locatie voor de zwemtijden. Ben net terug van het zwemmen , wat een mooi zwembad en lekker water van gr. Het was de eerste avond naturistisch zwemmen en heerlijk met een man of baantjes gezwommen.


Baantjes zwemmen is natuurlijk niet verplicht! Dus dames en heren kom zwemmen , . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Kom zwemmen in de Tilburgse zwembaden of schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan. Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons zwembad is de ideale plek om vrij te zwemmen. Iedere club heeft daarom een 20-meter ba waar je heerlijk baantjes kunt trekken.


Onze schone, veilige en kleinschalig opgezette zwembaden in Rijsbergen en Tilburg kennen een aangename gemiddelde watertemperatuur van graden. Of u nu sportief baantjes wilt trekken, recreatief wilt zwemmen met uw kinderen of mee wilt doen met een van onze aquasporten: bij Aquamarant kan iederéén .

Heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad en openluchtzwembad. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes trekken, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. In het buitenbad kun je meer dan baantjes zwemmen.


Zwemvereniging de Waterratten uit Berkel-Enschot. Sportbedrijf Tilburg biedt dé oplossing! Onbeperkt sporten van maart tot en met augustus voor één totaalprijs van €6-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts