dinsdag 30 december 2014

Tuincentrum maréchal kastelein 114 2300 turnhout belgië

Wij zijn boomkwekers en géén tuincentrum met plastieken kabouters, barbecues, tuinmeubelen en keukengerief. In onze serre kweken wij een uitgebreid assortiment van de beste tuinplanten in potten, op onze buitenafdeling staan onze . Het is altijd moeilijk om het juiste cadeau voor iemand te kiezen. Met een cadeaubon hebt u een origineel cadeau waarmee u niet fout kan zijn.


Is het voor iemand die graag in de tuin werkt, misschien nog iets zoekt voor op het terras of graag een bloemetje heeft?

Bij ons kan u terecht voor cadeaubonnen, waarbij u zelf het . Diensten en producten: tuincentrum , kamerplanten, Tuin centrum, Tuin, Tuinplanten, Bamboe, Bodembedekkers, Planten,. Maréchal Boomkwekerij, Turnhout. Van november tot januari . Maandagjanuarijanuari. Tuincentrum Marechal in Turnhout is momenteel gesloten.


Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen.

Marechal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Antwerpen. Het plantencentrum is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelen. Waarom tuincentrum Marechal. Daardoor beperken wij onze kosten en houden wij onze prijzen laag. Adres : Kastelein 1- Telefoon.


Honden zijn niet toegelaten in het plantencentrum. Vijver- en tuincentrum Pelckmans. Alle dagen: van 9u tot 18u. Zaterdag: van 9u tot 17u. Zondag en feestdagen: van 9u tot 16u.


Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel, Rijkevorsel en Turnhout. Beheer uw tuin online, Ontvang specifieke info voor uw tuin, deel uw kennis en leer van uw vrienden en andere tuinliefhebbers. Disqus kon niet worden geladen. Statutaire naam, Marechal Boomkwekerij NV.


Rechtsvorm, Privaatrechtelijke naamloze vennootschap. Which products they sell: Garden.

DISTRI PON Nikelaan Ind. Zijn voor u ook bedrijven in de omgeving van Meirgoorhoeve interessant? Dan kunt u in een grotere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts