woensdag 10 december 2014

Pingi auto ontvochtiger review

Bekijk alle artikelen van PINGI. Kun je door de beslagen ramen van de auto amper nog iets zien? Voelt de lucht in het washok altijd klam? Haal je de tuinkussens aan het einde van de winter beschimmeld uit de bewaarzak?


Nee hoor, niet langer meer met de luchtontvochtigers van PINGI. Deze auto - ontvochtiger van Carpoint trekt het vocht als een magnee.

Deze auto ontvochtiger is herbruikbaar, wat betekent dat hij jaren meegaat. Plaats deze auto - ontvochtiger in je auto,boot of caravan en je merkt vrijwel direct verschil. De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto , caravan of boot.


Het product absorbeert het hinderlijke vocht u. De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Pingi Auto Ontvochtiger 3Gram. Deze effectieve vochtkiller trekt vocht als een magneet uit de . Last van beslagen ramen?


Absorbeert overtollig vocht en maakt autorijden veiliger en plezieriger - Carbon- look - Geen lekken - Geen navullingen nodig.

Snelste levering in gehele. Laat de ontvochtiger dan. Op zoek naar goedkope auto - ontvochtiger voor uw auto?


Trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast zonder kans op lekken. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. De ontvochtiger ontrekt het vocht uit de lucht en voorkomt beslagen ruiten.


Onmisbaar in de auto in het winterseizoen. Helpt tegen beslagen ruiten, schimmel, elektronicaschade, roest, meeldauw vlekken en muffe geuren. Yep deze video in Nederlands but also in English. Ik heb namelijk last van.


Hoe waardeert u dit product? Wees de eerste om dit product te beoordelen. Beschikbaarheid: Op voorraad (3). Hij trekt het vocht als een. Schrijf de eerste review van dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts