vrijdag 26 december 2014

Zwembad rhoon

Al ruim jaar vervult ons zwembad een belangrijke functie in de gemeente Albrandswaard. Velen hebben ons zwembad bezocht tijdens schoolzwemmen of leszwemmen, via verenigingen of gewoon tijdens het vrij zwemmen met familie of vrienden. Om al onze bezoekers nog beter te informeren, informeren we u met.


Kleine Badje Rhoon , Rhoon. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers.

De meest volledige site met ruim 66. Naast een zwembad openingstijden vind je ook zwembad , sportschool, hotel, sport, tandarts. Zwembad openingstijden Rhoon op Telefoonboek. Dagje uit naar een zwembad in Rhoon. Ons motto: zwemmen met plezier en aandacht.


Behoud zwembad Albrandswaard rhoon. Of het zwembad nog leeft bij de mensen.

Ik denk namelijk van wel. De wethouder Maret Rombouts . Prachtig landelijk uitzicht en toch vlakbij de stad en gezellige dorpjes. Open houden binnenzwembad Rhoon ? Om maar gelijk duidelijkheid te scheppen dit wordt GEEN pleidooi voor het langer openhouden van het binnenzwembad in Albrandswaard. Vijf jaar geleden was CDA . In ons zwembad staan de kinderen voorop. Tot en met jaar is de entree gratis.


Heb je een los kaartje gekocht? Deze is de gehele dag geldig. Met je kaartje kun je gewoon weer naar binnen. Tot jaar mag je gebruik maken van een jeugdkaartje. De ouderen vanaf jaar kunnen met . Routebeschrijving naar hier.


Bestemming: NOG Locatie ? Zwemles in Rhoon Poortugaal Hoogvliet.

Kosten: € 4- per maand. Overige plaatsen in de gemeente. Naast een peuterbad is er ook een bubbelbad in dit zwembad aanwezig. Daarnaast organiseren we regelmatig kinderactiviteiten met diverse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts