vrijdag 10 oktober 2014

Pindakaas molen

Peanut butter from roasted peanuts - ground nuts. Pindakaas maken met de Piteba oliepers. Ik durf te wedden dat je na het zien van deze video nooit meer pindakaas uit de supermarkt haalt.


Zeemansboter pindakaas is ontstaan op Katendrecht in Rotterdam, de thuishaven voor echte zeemannen. Een plek waar ze na een lange reis zongen en dansten, waar ze elkaar sterke verhalen. De producten zijn in de (web)molenwinkel te koop (niet alle bijproducten zijn aanwezig in de molenwinkel).

De molen valt in het niet bij de lopende band met rinkelende potten, en bij de snel draaiende carrousel waar die potten met pindakaas worden gevuld. De tweede carrousel, waar de potten hun deksel krijgen en de machine waar ze hun etiket ontmoeten, springen nog meer in het oog. Naast olie persen uit alle oliehoudende zaden en noten kan je palmfruit verwerken tot palmolie, avocado´s en olijven persen. Zelfs ook je eigen pindakaas maken.


Online winkelen voor voordelige kookbenodigdheden? Mag ik nog één keer over pindakaas praten? Ik hóud dus van pindakaas , mocht je dat nog niet gedacht hebben na het artikel van vorige week:).


Variatie: Meng desgewenst een paar eetlepels pindakaas door de notenpasta.

Meng er een zakje vanillesuiker en eieren, voor door. Giet in papieren cakebakjes en zet in een bakblik . Pot ongezouten pindakaas met zonnebloempitten speciaal voor onze tuinvogels. China export naar Nederland.


Vegan chocolade smoothie met pindakaas , banaan en avocado. Lekker als snel ontbijt, zoet tussendoortje of post-workout shake! In de Neue Bahnhofstrasse, vlakbij station . In Mariager vindt u onze oude, hard werkende molen. Berlijn, Friedrichshain.


Eenvoudig en met goed vakmanschap. Onze pindakaas vindt je hier. Kijk op het kaartje voor een winkel bij jou in de buurt. Zo zie je ons bijvoorbeeld bij: Liever online bestellen?


Dit kan via: Wil je VANMAX producten bij jou op kantoor? We zijn nu te verkrijgen via de Buurtboer en de Lunchtafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts