donderdag 9 oktober 2014

Life and garden breda

Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen. Download nu de brochure en reserveer snel. Graag tot ziens in ons tuincentrum. Logo_erkend_leerbedrijf.


Service_lifeandgarden_ettenleur . Ons tuincentrum in Etten-Leur trekt een ander publiek dan dat in Breda.

In Etten-Leur zitten we al zestien . We hebben ook een grote dieren- en vijverafdeling, een prachtige afdeling met verse snijbloemen en heel veel kant-en-klare bloemstukken. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw bruids- en rouwbloemwerk. Openingstijden dichtstbijzijnde Life and Garden winkels. Het tuincentrum aan de rand van de Woonboulevard XXL besloot na nieuwjaar niet meer open te gaan.


Het personeel is volgens eigenaar Freek Schalk . Breda (Noord-Brabant) door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.

Kerkwerve 15-B Etten-Leur. Het filiaal had forse concurrentie en te hoge kosten. Zeventien mensen verliezen hierdoor hun baan. Vanaf zaterdag januari was het filiaal al gesloten.


Toen nog in Breda Bloemsierkunst Schalk. Bloemen en planten arrangeren was onze specialiteit waar we al snel een goede naam in op hebben gebouwd. Bekijk het volledige profiel van Freek Schalk. BREDA - In het voormalige pand van tuincentrum Overvecht in Breda wordt vrijdag een grote kerstoutlet geopen Kerstoutlet Breda. In de tussentijd wordt het pand omgebouwd tot Life and Garden , een tuincentrum van 7. Tuincentrum Life and Garden aan de Woonboulevard.


Naast het design staan de tuinmeubels ook voor kwaliteit en duurzaamheid. BuitenHof Tuinmeubelen staat - door het eigen design - voor innovatieve en trendsettende tuinmeubelen. Wij verrassen u graag met de mooiste planten, tuinmeubelen en accessoires die zijn afgestemd op uw wensen.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Garden Life Style Tuinmeubelen in Breda vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. We werden hartelijk ontvangen door bedrijfsleider Edwin Bogaers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts