dinsdag 14 oktober 2014

Honingklaver kaas

Deze biologische kaas met honingklaver heeft een unieke kruidensmaak en is afkomstig uit de biologische veeteelt. Versnijding In sneetjes voor op de boterham of in een blokjes als aperitiefmoment. Geur frisse, nootachtige geur. Bewaring in de koelkast of op een droge koele plaats.


Dranken Lekker bij een glaasje bubbels of een witbier.

Tip Als broodbeleg of als aperitief. Verzendkosten voor Nederland;. Voor verzendkosten naar andere . Gekoeld bewaren (max. 7°C). Deze kleinschalige producent, gevestigd in de kop van Limburg, verzameld melk van diverse biologische bedrijven in de regio.


Gezonde producten maken met respect voor de . De kaas is geproduceerd van ongepasteuriseerde melk van ons eigen. Muesli-Spelt-Extra-Rijk-De-Halm-575-.

BIO-Speltmusli rijk extra. Ruurhoeve de Kaasboerderij. Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Op kaasboerderij Ravenswaard in het Land van Maas en Waal boert de familie Litjens al ruim jaar biologisch. Ze maken boerenkaas direct van de rauwe melk van de koeien op hun land. Deze jonge kaas met honingklaver. Dit zorgt voor een ietwat zoetige smaak aan de kaas. Ontzettend verrassend kaasje, lekker pikant en met een kruidenkorst afgewerkt.


Een optie kiezen, 5gram, 8gram. Toevoegen aan wenslijst loading. Honingklaver Kaas (bio). Laatst heb ik ergens honingklaver kaas gegeten. Nu weet ik hier op Vlieland de wereld aan honingklaver te vinden, dat is het probleem niet.


Maar wat zou je er van moeten gebruiken? Schapenkaas met sambal wordt op ambachtelijke wijze gemaakt zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Doordat er vegetarisch stremsel wordt gebruikt is de sambalkaas uitermate geschikt voor het vegtarische menu.

De cayennepeper in de schapenkaas geeft een geraffineerde hete smaak, waarbij je de kaas nog . Kom proeven want hij is SUPER! Jonge kaas Onze zachte milde kaas , tot weken gerijpt. Jong belegen Iets pittiger van smaak dan de jonge kaas , maar wel gecombineerd met een heerlijke zachte structuur. Tholen - De biologische graskaas van Bastiaansen Bio Kaas is weer volop verkrijgbaar.


De romige en milde kaas is vegetarisch gestemd en wordt gemaakt van melk van koeien die de afgelopen maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts