vrijdag 24 oktober 2014

Zwemkasteel nienoord nieuwe glijbaan

Deze aanbieding is nog geldig tot februari! Klik hier voor meer informatie over het Zwem ABC. Het bestaat uit een binnenbad met meter lange waterglijbaan , stroomversnelling, bubbelbad en Peuterbad. Daarnaast is er een meter wedstrijdbad. Zwemkasteel Nienoord is een subtropisch zwembad met verschillende baden: een peuterba whirlpool en een binnenglijbaan.


Jort Degen is winnaar geworden van zijn leeftijdsklasse, en jaar.

Joey Hut heeft de prijs binnengesleep voor de leeftijdsklasse jaar en . Meld je dan GRATIS aan voor de. Ik ben Nieno en woon op Landgoed Nienoord in Leek. Ik speel in het Familiepark, het Zwemkasteel en. Het voortbestaan van het Zwemkasteel , het binnen- en buitenbad op landgoed Nienoord in Leek, loopt de komende jaren geen gevaar.


Vanaf volgend jaar moet. Op de foto: eerder dit jaar werd de nieuwe glijbaan in het Zwemkasteel in gebruik genomen. Stroomversnelling sterk en glijbaan snel en leuk.

Direct dit artikel delen: . Je kunt meten hoe snel je van de glijbaan bent gegaan en bijvoorbeeld wedstrijdjes doen. Naar mijn mening iets te koud. Lijkt heel wat en gaat ook wel snel, . Buiten is een ondiep bad met een lange glijbaan.


LEEK – De beweegbare bodem gaat vrijdag december om 17. Speciaal voor deze gelegenheid is het Zwemkasteel geopend tot 21. Het is ook mogelijk om deze avond . In het 25-meter bad kan men terecht voor het maken van meters en in het recreatiebad kun je ontspannen met een prachtige, lichtgevende glijbaan. In het subtropische recreatiebad vermaken kinderen zich de hele dag met tal van attracties zoals een meter lange glijbaan , wild-waterkreek, jetstreams, whirlpool, waterval en.


Folder aanbiedingen van Landgoed Nienoord. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen . Binnen vind je het meter wedstrijdbad waar je een stevig baantje kunt trekken of mee kunt doen aan één van de activiteiten. Maar er is ook een subtropisch recreatiebad met een meter lange glijbaan , een wild-waterkreek, jetstreams, een . Klein overzichtelijk peuterbad met speelweide ondiepbad met glijbaan en diep bad met duikplank laag en hoog.


Dat klinkt veel stoerder dan een zwembad.

Volgens de moeders en vaders die ik sprak een waar feest: Het Zwemkasteel in Nienoord. Nederlandse kunstenaars. Pretpark voor het hele gezin. Met een groot aantal attracties, klimtorens, glijbanen en een spookhuis.


Ook is er een theater en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts