dinsdag 14 oktober 2014

Vacatures tuincentrum den haag

Tuincentrum Ockenburgh is een gezellig tuincentrum in Den Haag (Loosduinen). Bij ons vindt u alles om tuin en huis mooier te maken. Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier om de klant hierbij te helpen.


Verschillende karakters, leeftijden en expertises versterken elkaars passie en maken een sterke groep . De Bosrand is een familiebedrijf bestaande uit verschillende tuincentra en een drietal kwekerijen.

Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan. Een werkweek van minimaal dagen in ons gezellige kleine stadstuincentrum in Den Haag. De werksfeer kenmerkt zich als collegiaal en gezellig. Indien je meer informatie wenst over de inhoud van deze functie en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Gijs Buitelaar. Ontdek wat De Bosrand u te bieden heeft!


Vind de verkoopmedewerker tuincentrum baan in Den Haag die bij jou past en solliciteer direct! We hebben de leukste vacatures voor je opgezocht.

Zelfstandig haarstylist. WI kappers collectief zoekt freelance kappers voor haar nieuw te openen salon aan de Denneweg in Den Haag. Spreken flexibele werktijden. Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag , Delft en Rijswijk? Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen!


Wilt u werken in een groene, natuurlijke omgeving waar ieder seizoen iets anders te doen is? Dan kunt u bij één van de vele tuincentra terecht! Mocht u werk zoeken bij Groenrijk Den Haag of willen gaan werken bij Groenrijk Den Haag , daar zijn volop mogelijkheden voor. Regelmatig zijn er nieuwe vacatures bij tuincentrum Groenrijk Den Haag. Bekijk de carrièremogelijkheden.


U kunt hierop solliciteren. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren. Met vestigingen is er altijd wel één van de mooiste tuincentra bij jou in de buurt.


Wat wil je dan bereikt hebben? Kom gezellig eens langs voor een lekker kopje koffie. We bespreken graag de mogelijkheden!

Ons kantoor is gevestigd in het gebouw de Haagsche Zwaan. Vacatures voor onze Bouwmarkten. Je geeft alles voor het project van je klant en bent geïnteresseerd in een baan als verkoper, leidinggevende of in een bijbaan in een van onze vestigingen?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze bouwmarkten (met gecombineerde tuincentrum ) zijn groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts