donderdag 23 oktober 2014

Spa francorchamps parkeren

Yellow Area Parking - Autos ( Francorchamps ). Spa - Francorchamps beschikt over drie parkeerzones. Namelijk de gele, groene en rode parkeerzone. Download hier de belangrijkste toegangswegen: kaarten, plattegronden van het Circuit, bereikbaarheid met de auto, het vliegtuig of per trein. Dan kan je je tentje opzetten en parkeren en voor de rest duurt de race lang zat om er van te genieten en dan kan je ook nog van andere dingen genieten zoals idiote .

Tarieven : afhankelijk van het evenement en de datum van aankomst op de parking. Grand-Prix F: ideale parking voor de bronze toegang. Mogelijkheden om de parking te huren, behalve tijdens de beneden vermelde Evenementen.


Over een klein maandje is het eindelijk weer zover: Belgian Formula One Grand Prix. Dit jaar gaan wij voor het eerst met de auto, aangezien we dan. Meer resultaten van forum.


Formule reis naar Spa-Francorchamps - Fplace f1place.

In dit artikel geef ik je wat handige tips uit eigen ervaring voor een geslaagd weekendje racegenot op Spa. Voor het parkeren rond het circuit hebben veel boeren hun terrein beschikbaar gesteld als parkeerruimte. Over anderhalve week is één van de mooiste F1-races van het seizoen, die toevallig ook nog in onze achtertuin is. Als je staanplaatsen hebt ( brons), net als wij, dan kun je het beste op de Groene parkeerplaats parkeren. Ik heb daar al een kaartje voor binnen.


Als je een groene kaart hebt, dan zit je aan de kant van Malmedy. Volgens mij is het dan wel een heel eind . Ik ga komend weekend de GP van België bezoeken. Hoe zit dat met de motor?


Ik ben eerder met de auto geweest en dan kom je op allerlei grasveldjes te staan. Kun je je motor ergens bij de ingang kwijt? Gezocht: Betaalbare tweedehands helibars Moto Guzzi Norge. Map at bottom of page) Lets start with F1.


Parking around the north end of the circuit has always been crazy in my experience. Certainly that parking near Eau Rouge tends to be VIP only as far as I can tell. Other parking spots around the north of the circuit can be used on a first come first serve basis.

Nou heeft het circuit van Spa Francorchamps nogal wat staan plekken en is het ook nogal uitgestrekt. Als je brutaal bent en ver door rijd richting het circuit vind je ergens bij de achter ingang wel een aantal huizen waar veel mensen parkeren , kun je goedkoop bij iemand op een weiland staan of iets. Your guide to getting the most out of your trackside experience at the historic Spa Francorchamps circuit for the Belgian Formula Grand Prix. Gratis veilig parkeren , WIFI, zwemba grote tuin. Book now your Formula Belgian Grand Prix Tickets.


Belgium GP Formula one race tickets - benefit from the very best price! De start van de race wordt gegeven op zaterdag juli om 16u30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts