dinsdag 21 oktober 2014

Staatsloterij oudejaarstrekking 2017

Hoofdprijs van €miljoen én 250x een MINI. We hebben maar liefst 250x een MINI verloot! Controleer je Staatsloten in de Lotenchecker. Wie weet ben je wel één van de gelukkige winnaars.


Bekijk hier trekkingsuitslag van de Staatsloterij Oudejaarstrekking en zie direct of je wat gewonnen hebt!

De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is dit keer miljoen euro. Op deze manier begeleidt de. Voor de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij zijn dit keer ruim miljoen loten verkocht. Dat is wat minder dan vorig jaar, toen 6. Omstreeks middernacht wordt de uitslag van de 25e Oudejaarstrekking bekendgemaakt. EINDHOVEN - Er is een grote kans dat de provincie een mulitmiljonair rijker is.


De prijs viel op één heel lot en bedraagt dertig miljoen euro.

De 62-jarige man die miljoen won bij de oudejaarstrekking van de Staatsloterij , geeft de enorme geldprijs aan zijn kinderen. Veel liever zou hij de tijd een jaar terugdraaien, zodat hij bij zijn overleden vrouw kan zijn. De winnaar hoeft de miljoen euro dus niet te delen.


Brabant heeft er een multimiljonair bij. Deze trekking van de Staatsloterij geeft altijd extra prijzen weg en een mega hoofdprijs. De oudejaarstrekking en de postcodekanjer zijn de twee meest aansprekende loterij prijzen rondom de jaarwisseling.


In totaal werden meer dan miljoen loten verkocht. Oudejaarslot melden op het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. Bij de Staatsloterij regent het vandaag klachten over de oudejaarstrekking , want hebben deelnemers nu wel of niet een prijs gewonnen? Dankzij een storing bij de lotenchecker op de.


Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij is een prijs van 100. Rima Gemakshop in Bergen op Zoom. Dus heb jij je loten al gecheckt?


De Staatsloterij laat aan deze krant weten dat zij in verband met privacy niet bekend kunnen maken wie de winnaar is. De Oudejaarstrekking is de grootste trekking van de Staatsloterij in het jaar.

Er wordt zelfs meer geld aan uitgeven dan oliebollen en vuurwerk bij elkaar. Elk jaar staat hij weer op de agenda bij veel gezinnen en mensen, de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Enorme prijzen worden er uitgedeeld en wat is er mooier dan het nieuwe jaar te beginnen met een goed gevulde bankrekening? Maar is het wel zo slim om mee te doen met de oudejaarstrekking ? Dit gebeurt er als je miljoen wint met de Oudejaarstrekking. Wie vannacht of vanochtend teleurgesteld zijn staatslot heeft.


Door de storing kregen sommige deelnemers aan de Oudejaarstrekking onterecht de mededeling dat op hun lot geen prijs is gevallen. Toegevoegd na minuten: Ik wil de trekking graag terug zoeken op programma gemist ofzo. Weet iemand ook hoe het programma waarin de trekking bekend wordt gemaakt heet?


En of het met al het voetbal gedoe op NLvanavond nog steeds om 19:is uitgezonden? Wat nooit ontbreekt op oudejaarsavond is de oudejaarsloterij. Speel jij mee en zo ja, met hoeveel loten?


De man won miljoen bij de oudejaarstrekking van de Staatsloterij , maar is woensdag net als iedere dag gewoon aan het werk bij een garagebedrijf, de handen onder het smeer. De Tilburger is er beduusd van, hij kan het niet bevatten dat hij het winnende staatslot heeft. Hij wil anoniem blijven, daar is . De helft van dehoofdprijs van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij is gevallen in Zeeland.


De andere winnaar komt uit Gelderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts