donderdag 16 oktober 2014

Geldigheid offerte hypotheek

Geldigheid hypotheekofferte. Ga je een hypotheek offerte aanvragen? Dan is het van belang om naar de geldigheidsduur van deze hypotheekofferte te kijken.


Een hypotheekofferte is namelijk maar een beperkte tijd geldig. Dit betekent dat de voorwaarden slechts een beperkte periode gelden.

Wat is een hypotheekofferte? Hoe vraagt u een hypotheekofferte aan? Hoe lang is een offerte geldig en kunt u die verlengen? Dit houdt in dat de hypotheek binnen maand moet passeren. Verlenging offerte : U kunt de standaard offertermijn maximaal met maanden verlengen.


Kosten bij verlengen: Bij verlenging van de offerte worden altijd kosten in rekening . Overig: Bij nieuwbouw is de offerte maanden geldig en kan maximaal met maanden verlengd worden.

De geldigheid van een hypotheekofferte is een belangrijke valkuil bij hypotheken. Er staan twee datums in uw offerte. De ene is geeft aan vóór welke datum de offerte getekend retour moet zijn bij de bank. Die is bijvoorbeeld twee of drie weken, dat gaat meestal wel goed.


De andere datum geeft aan vóór welke datum de . Kan ik de offerte verlengen? Nee, Ja, met maximaal maanden. Ik heb net een nieuw rente-aanbod gekregen, omdat mijn rentevaste periode afloopt. Op een hypotheekofferte staan twee datums, namelijk de offertedatum en de uiterste passeerdatum.


Daalt dan de rente mee bij renteverlaging? De offertedatum geeft aan wanneer de getekende offerte terug moet zijn bij de hypotheekverstrekker. Een getekende offerte is vervolgens geldig tot de uiterste passeerdatum.


Deze datum verschilt per hypotheekverstrekker . Bij het kiezen van een hypotheek is het slim om ook naar de voorwaarden te kijken. Ontdek de pluspunten van een Rabobankhypotheek.

Tenzij je de offerte kunt verlengen. Dan zijn ook de verlengingskosten van belang. De stappen op een rij: Uw hypotheekofferte goed doornemen. Allereerst is het belangrijk om uw hypotheekofferte goed door te nemen.


Controleer uw gegevens en lees alle informatie over uw hypotheek door. Houd er rekening mee dat uw hypotheekofferte weken geldig is. Nadat je alle benodigde documenten in je persoonlijke dossier hebt geüpload en deze zijn goed gekeur vragen wij het renteaanbod voor je aan.


Deze ontvang je gemiddeld binnen werkdag. Maar wat staat er allemaal in de offerte en hoe lang is je renteaanbod geldig ? Deze extra zekerheid voor Aegon wordt beloond met een aantrekkelijke korting op uw hypotheekrente. Extra aflossen: Aegon biedt de mogelijkheid om ieder jaar van de oorspronkelijke lening zonder kosten af te lossen. Wat gebeurt er als de geldigheidsduur verstrijkt?


Lukt het niet om je hypotheekakte binnen de geldigheidsduur te ondertekenen bij de notaris? Dan moet je een nieuw renteaanbod aanvragen. Er kan dan een andere rente gelden. Dan kan je de offerte eenmalig met maximaal maanden verlengen, . Hoe korter de geldigheid van de offerte , hoe lager uw rentetarief. Lees er alles over op onze website!


Bij het selecteren van een passende hypotheekaanbieding let je natuurlijk op het rentepercentage en de maandlast. Er zijn echter meer aspecten van een hypotheek waar je naar moet kijken om de juiste keuze te maken. Hypotheekvoorwaarden: geldigheid offerte.


Zoals de geldigheid van de offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts