woensdag 29 oktober 2014

Kunsthaag buxus op rol

GOEDKOOP Conifeer tegen uw tuin schutting. Tip: deze kunstplanten zijn ook heel geschikt voor in een volière onze materialen zijn gifvrij en niet schadelijk voor het milieu. Deze kunsthaag op rol is eenvoudig in te korten op de gewenste hoogte.


Deze spriejes kunsthaag is gemaakt van aaneen gekoppelde stroken op een metalen vlechtwerk met daaraan kunststof bandjes waarmee een natuurlijk effect wordt gecreerd. De kunsthaag elementen zijn ca 50x50cm.

Ook zeer leuk als decoratie binnenshuis aan de muur. Maak uw eigen groene muur en steek er bijvoorbeeld. Onze kunsthagen zijn uv bestendig en vlamdovend en dus ideaal voor in de horeca, winkel . De toepassingen van buxus kunsthaag zijn talrijk,voor zoals buiten als binnenshuis. De buxus tegels van 50x50cm zijn opgebouwd uit. Je kunt onder andere kiezen uit: diverse soorten klimop, beuken, buxus en conifeer.


Maar ook andere soorten zijn.

De hoogte van een kunsthaag op rol is meestal meter of meter. Flexibele streng van iets bredere, tweekleurige kunststofstekels. Degelijk uitgevoerd en een aanwinst op uw terras, in de.


Kunstgras 1xmtr op rol. Buxus Sempervirens Fijn Donker. Achtergrond Zonnescherm 1x6mtr. Ideaal als achtergrond bij kunsthagen indien er bijvoorbeeld een lichte achtergrond is. Klik hier voor BULK prijzen € 429.


Taxus kunsthagen zijn relatief voordelige en mooie tuin-afsluitingen en decoratie die staat voor jaren. Een bijkomend voordeel van deze kunsthagen op rol is dat ze aan voor en achterzijde gelijk zijn. Er kan namelijk uit veel opties worden gekozen als Heester, klimop en buxus. Metalen vlechtwerk: de bladeren zijn hierbij verwerkt op een metalen vlechtwerk. Deze kunnen op worden gespannen en hierdoor is er dus geen dragende structuur nodig.


Er is wel minder keuze dan bij de kunsthaag matten. Veelal gratis verzonden! Groene Tuinschermen koop je eenvoudig online bij bol.

De perfecte afscherming van je tuin of terras met deze kunsthaag in combinatie…. Gratis verzenden bij Tuinhekbekleding. KUNSTHAAG AFSLUITINGEN als onderhoudsvriendelijke afsluiting van uw tuin, terras of balkonafscheiding.


Een kunsthaag tuinscherm is onderhoudsarme decoratie aan uw terrasscherm en geven deze een schone en frisse natuurlijke uitstraling voor een lange tijd zonder zorgen en werk. Al met al een kunstheg of . U heeft groene vingers en bent gek op de natuur, dan zul je niet snel kiezen voor een kunsthagen. Toch even verder lezen, want de voordelen zijn groot.


Het voordeel van een kunsthagen. In een handomdraai heeft u een totaal ander uitzicht: de beto- nen muur krijgt een natuurlijke uistraling, Een saai grauw . Haies artificielles occultation pour le jardin, terrasse ou balcon. Intergard Tuinscherm Intergard. Explora el tablero de Pals Speeltoestellen kunsthaag en Pinterest.


Materiaal: PE kunststof. Afmeting: 50x50cm per tegel, tegels in een verpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts