maandag 27 oktober 2014

Pluimhortensia vanille fraise

De grote crèmewitte, kegelvormige bloemtrossen verkleuren in het najaar naar roze tot zelfs donkerrood. Deze pluimhortensia kan tot 175cm hoog worden, maar door te snoeien kan de plant ook op 125cm hoogte gehouden worden. Er bestaan ook kruisingen tussen H. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De bladeren zijn smal eivormig, donkergroen, getand en aan de onderkant .

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Aan het begin van de zomer bloeit begint hij met een witte bloemen die naarmate het seizoen vordert verkleuren naar roze en laat zelfst . De bloei begint wit en verandert na enige tijd in deze bijzonder mooie roze kleur. Ook de uitgebloeide bloemen behouden nog een tijd hun kleur.


Hij bereikt een hoogte van m en een breedte van m. Eeen mooi vorm voor een grote tuin. Het is een prachtige rijkbloeiende pluimhortensia met een verkleurende bloem.

De bloem begint met een witte bloemkleur, die later in het najaar naar rose en donker rood verkleurt. Algemene omschrijving Prachtig bloeiende pluimhortensia met eerst zuiver witte grote pluimen die later in de bloei verkleuren naar donker roze en rood. Mooie rode stengels en nabloei Vereisten Volle zon of gefilterd zonlicht. Bijzonderheden: Hij bloeit op éénjarig hout.


De planten staan in een 2 . De bloemkleur is echt die van vanille-ijs met aardbeien. Tenminste in de herfst, in het begin van de bloeitijd is deze pluimhortensia natuurlijk ook gewoon wit. De hoogte na jaar is meter. Deze pluimen hebben eerst een zuiver witte kleur en veranderen na . De grote, crèmewitte bloemen verkleuren in het najaar naar roze en zelfs donkerrood. Elk jaar opnieuw wordt uw tuin in de vroege zomer betoverd in een romantische zee van ontelbare bloemtrossen die haar kleur in de zomer van vanillewit naar roze tot wit en dan naar een speels aardbeienrood verandert!


Opgaande, krachtig groeiende heester met creme-witte bloemen die later naar diep rood verkleuren. Vanille Fraise hortensia voor € 19. Het soort is rijkbloeiend met een verkleurende bloem.


Ik heb net soorten pluimhortensias gekocht: lime light, silver dollar, diamant rouge en sundae fraise.

Comment bien tailler cet arbuste pour le voir fleurir abondamment. Een makkelijke hortensia in onderhoud met stevige bloemstelen. Koop nu online bij Bomenenzo. Wordt meter hoog en heeft een omtrek van meter.


Bloeit in de zomer eerst met witte bloemen. Deze verkleuren in het najaar naar roze en donkerrood. Nederlandse Naam, Pluimhortensia. Grondsoort, Aarde, goed gedraineer lichte klei, losse grond.


Deze grote heester heeft rode bladstelen, bloeit wit en veranderd na enige tijd in prachtig roze. Licht, half schaduw, zon. Découvrez et enregistrez des idées à propos de Hydrangea paniculata vanille fraise sur Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts