woensdag 29 oktober 2014

De viergang aarlanderveen

Leuk dat u de website van onze school bezoekt! Een goed en open contact vinden wij heel belangrijk. Heeft u vragen of opmerkingen, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.


Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie van . Wie staat er voor de klas?

Hoe vaak blijven leerlingen zitten en hoe scoort een basisschool op de eindtoets (CITO, IEP of Route 8) ten opzichte van vergelijkbare scholen? Buurtfacts zette alle beschikbare feiten per school op een rij. Bekijk hier de resultaten voor Basisschool De Viergang in Aarlanderveen. Protestants Christelijke Basisschool De Viergang is een basisschool in Aarlanderveen. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie.


De kwaliteit van het onderwijs op basisschool De Viergang in Aarlanderveen is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.

In Aarlanderveen staan molens die het overtollige polderwater steeds 1. Voor het laatst en diepst uitgeveende gedeelte bleek in . Wij zijn heel blij en trots dat de opbrengst van de Jumbo sponsoractie voor De Viergang het prachtige bedrag van € 44heeft opgebracht! Wij bedanken de Jumbo voor dit mooie bedrag! Ook alle mensen die onze school als goed doel hebben gekozen in de afgelopen periode: van harte bedankt! Uiteindelijk is het gelukt om met iMovie van Mac.


De besloten vennootschap De Viergang Beheer ( Aarlanderveen ) B. Zuideinde te Aarlanderveen en is actief in de branche Financiële holdings. De openingstijden van alle vestigingen van De Viergang Beheer Aarlanderveen B. Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Welkom bij Zwembad de Viergang in Pijnacker.


Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen . Download to mp3: De viergang van Aarlanderveen. Helaas heb ik het (Langere, en meer belevende) orgineel niet kunnen uploaden om het aan jullie te . Reünie PCB De Viergang druk bezocht.

Auteur : basisschool De Viergang. Op zaterdag april heeft er een reünie plaatsgevonden van PCB De Viergang te Aarlanderveen , vanwege hun 1jarige bestaan. Het was een zeer gezellige middag, waar mensen die de afgelopen jaren met de . Adres, Jacob van Damstraat 24.


Woonplaats, Aarlanderveen. Provincie, Zuid-Holland. Denominatie, Protestants-Christelijk. Onderwijsgebie Noord-Zuid-Holland.


Hier staat de enige werkende molenviergang in de werel twitterde de Alphense wethouder Kees van Velzen vol trots over de molenviergang van Aarlanderveen. Die viergang is echt niet zo bijzonder, counterde André Muller, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts