vrijdag 31 oktober 2014

Genker tuincentrum belgie

Het plantenparadijs voor elke tuinliefhebber! Centraal gelegen in Limburg en vlot bereikbaar. Vraag hier jouw offerte aan. Bezorg ons jouw prijsaanvraag en wij maken voor jouw geheel gratis en vrijblijvend een offerte.


Naam Adres Gemeente Telefoon E- mailadres.

Enkele troeven zijn: Het grootste tuinplanten assortiment van de Benelux. Echte vakspecialisten ter plaatse. Zeer goede kwaliteit aan een scherpe prijs. Overzichtelijke indeling, dankzij grondplannen . Genker Plantencentrum in Genk. Andere tuincentra in regio Genk, Populair in Genk.


Dagelijks voeren wij verse planten aan vanuit België , Duitslan Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland … en vooral Nederland.

Het beste plantencentrum van het land ligt in Genk. Openingsuren, adres en telefoon. AddThis Sharing Buttons. Ilex, met stip de beste.


GROOTSTE PLANTENKEUZE VAN DE BENELUX-WINNAAR BESTE PLANTENCENTRUM VAN BELGIE. Gouden Award op de Garden Centre Awards. Vandaag niet normaal druk.


Beste plantencentrum van België en de grootste plantenkeuze van de Benelux! Vote positifVote négatif. Lifetime achievement award: Vic Mertens (Intratuin Olen, Zwijndrecht, Aarschot). Limburg, vlot bereikbaar en heeft een oppervlakte van 20.


Zonder verkoopscentrum kunnen wij niet werken”, zegt Bart Hiemeleers. Tuincentrum van het jaar: Intratuin Olen. We vragen ons ook af waar we als plantencentrum wel nog aan de slag kunnen. In landbouwzone mag, maar in .

Resultaten van zoekmachines! Aan de tweejaarlijkse verkiezing deden bijna centra uit België mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts