donderdag 23 oktober 2014

Perenboom conference halfstam

De conference -peer is vaak in de winkel te vinden en is erg langwerpig van vorm. Laagstam fruitbomen zijn ideaal voor de wat kleinere tuin. De Coference is zelfbestuivend. Ter verkrijgen in halfstam en laagstam.


Geef hem de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Al het fruit, dus ook de peer, rijpt het beste in de zon.

Geef deze fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje in . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Kan door de rustige groei ook goed als leivorm gebruikt worden. Voordelige staffelprijzen. Halfstam , November tot eind maart, € 19 € 12 € 14 € 171.


Smakelijke peer die eind september rijp is. Hoogstam, November tot . Hij draagt lange groene vruchten die zich perfect lenen als handpeer.

Deze peer is tamelijk groot. Het vruchtvlees is zoet, sappig en heeft een licht rossige kleur. Spilvorm, 1-jarig op Kwee A. Met deze spilvorm kunt u zelf laagstam of spilvorm fruitbomen maken. Ook geschikt voor het maken van lage leifruitbomen (tot meter).


Foto: spil, ongesnoeid en gesnoeid. Oude appelbomen zijn verkrijgbaar als laagstam en halfstam fruitboom. Op onze kwekerij vindt u een groot aanbod aan.


Als u een perenboom in uw tuin hebt, geniet u. Met onze oude perenbomen krijgt uw tuin direct een volgroeide uitstraling. Referentie: Kies formaat : halfstam. De vruchten zijn sappig en zoet en kun je goed verwerken in salades. Maar jij plukt ze gewoon van je eigen . Ontdek onze perenbomen en maak uw keuze op basis van smaak, bestuiving en ras. Zalmkleurig, sappig en zoet.


Wordt veel gebruikt als dessertpeer. Perenbomen zijn erg populair in Nederland. De peer die zichzelf kan bestuiven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts