woensdag 29 oktober 2014

Amaryllis op schaal

Dat kan iedereen, volg de stappen op onze website! De amaryllis is een prachtige bol om decoratief te verwerken op verschillende manieren. Het is een fijne plant die je op diverse manieren mooi. Amaryllis maakt het sfeerseizoen extra mooi.


Ook zo krijgt u een prachtig bloeiend geheel. Tip : wat ook heel leuk is de schaal verder versieren met wat klimop en decoratiebollen.

Eind van het jaar staat de amaryllis centraal. U leest hierin alles over deze fonkelende bloem die warmte brengt in koude dagen. Laat u de amaryllis ook stralen deze weken?


Een moderne manier van planten van de Hippeastrum, is het planten op schaal. In de bol zit zo ontzettend veel voeding dat . Dat is de enige botanische overeenkomst. De dagen worden korter, tijd om het binnen gezellig te maken.


Wij hebben alles in huis wat je hiervoor nodig hebt: dus kom snel inspiratie op doen bij ons in de winkel.

Maak met amaryllis en mos een sfeervolle schaal met lichtjes, zodat het binnen nog gezelliger wordt. De workshop vindt plaats op zaterdag november om . Wegens enorm succes van onze workshops hebben we besloten om deze workshop nog een keer te maken. Deze workshop kost 17: per schaal. Wees er snel bij, want . Dit jaar heb ik voor het eerst een amaryllis bol zo in een schaal liggen. We wachten af wat voor kleur bloem het gaat worden.


Je hebt het wel heel leuk gedecoreerd zo in het cake . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Grote schaal met amaryllisbollen, glazen ballen en verlichting. Zaterdagmiddag november van 14.


Mos hout boomstam amaryllis eucalyptus dadels schaal decoratie deco home winter. Vul één helft op met natsteekschuim. Verdeel er de amaryllissen over en vul de resterende gaatjes op met . De kluit van de Kalanchoe (zonder potje) wordt omwikkeld met platmos en bijeen gehouden met een stukje lint.


Intratuin heeft een ruim assortiment (mini)kerstverlichting om te gebruiken voor o. Bij sommigen van jullie heb ik weleens hyacinthen of amaryllissen gezien, die zonder pot of aarde toch geheel tot bloei kwamen. Maar het kan hoor, ik ze wel eens op een schaal gehad en na verloop van tijd zag je de groene puntjes en stengels tevoorschijn komen!

Bekijk - ideeën over - amaryllis schaal op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. This Pin was discovered by Vera van Beers.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Helemaal op haar eentje vrolijkt ze je huiskamer op. Leg nat steekschuim in het midden van de schaal.


De amaryllis symboliseert trots en betoverende schoonhei en geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid. Bind telkens twee takken aan elkaar en schik ze in een lage schaal. Koop de grote amaryllisbol, verkrijg baar in verschillende kleuren, of ga voor de klein bloemige amaryllis Pamela.


Deze soort geeft veel stelen met zeker bloemen per steel. Dompel de bollen zeker een uurtje in een bak handwarm water. Zet ze daarna in een glazen bak of leg ze in een schaal. Eventueel aangevuld met . Een kerstklassieker die het altijd goed doet!


Vanaf € 2Bestel Info. Royaal kerststuk op schaal met bordeauxkleurige bloemen, kerstballen en veel groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts