maandag 13 oktober 2014

Kattenren zelf maken

Wij leveren u alle benodigdheden om uw eigen kattenren zelf te bouwen. Deze ren zelf gemaakt van materiaal wat weggegooid werof tweedehands en kringloop. Mag ik vragen waarom je op zolder een kattenren wilt maken ? Ik zie daar het nut niet van in?


Of begrijp ik m verkeerd?

Klinkt nu alsof je die beesten overdag op gaat sluiiten in een kamer. En dat heeft voor die dieren geen zin. Kattenren : kopen of zelf maken ? Vind kattenren in Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Dierverblijven duurzaam en op maat wij maken maatwerk dierverblijven voor al uw huisdieren. De achterkant hebben wij er ook compleet bij, die hadden wij zelf alleen niet in gebruik.


Koop of Verkoop kattenren op Marktplaats. Zelf een blauw zeil over gedaan zodat de katten droog zitten bij regen zelf.

Ik heb geen verstand van klussen, maar het laten doen is erg duur dus ik wil het zelf proberen. Wat voor materiaal kan ik het beste gebruiken? En hoe maak ik het gaas vast aan eventuele planken?


Hoe blijft de ren goed staan aangezien ik de palen niet in de grond kan zetten? In de bijlage staan een paar . Ideaal hoor, kattebak buiten, katjes kunnen naar buiten maar niet weglopen en hoeven geen uren voor de portiekdeur te wachten tot er eens iemand voorbij . O als je het wil laten maken een ren of tuin catproef. Wout, de link staat in Simone (ook hier op het forum ) haar www ;) . Met een zelfbouwpakket van Boudry kan u gemakkelijk zelf een kattenren maken. Van ontwerp tot en met de montage en dat alles aan interessante prijzen.


Elementen voor zelfbouw. Stel uw eigen ren samen. Volledig gaas element afm. Gaas element afm 1x 1€ 28. Deur element afm 1x 1€ 48. Gesloten element met rabat delen afm 1x 1€ 56.

Ons complete kattenren assortiment kunt u hier bekijken. Op zoek naar een prettig buitenverblijf voor uw kat? Dit onderkomen voor uw geliefde huisdier is door LoRas zelf ontwikkeld en geproduceerd. Deze buitenren voor uw kat is van hoge kwaliteit, solide én een duurzaam product waar u lang . Daarom wil je je huisdier veilig houden.


Lesta Hekwerk kan met standaard hekwerk materialen de mooiste kattenren op maat maken. Bij ons wordt geen kant en klare kattenren aangeboden. Degelijk, mooi en functioneel. Wij willen voor onze twee nieuwe kittens een kattenren gaan bouwen buiten van ongeveer 3xmtr.


Heeft er iemand al eerder zoiets gemaakt of heeft iemand. Wat is belangrijk bij een buitenverblijf voor katten? Hier vind je meer informatie over de aanpak van het zelf maken.


Afmetingen en uitvoering zijn afgestemd op de wensen van desbetreffende klanten. Prijzen van deze kattenrennen kunnen niet worden gegeven. Voor uw ontwerp van een kattenren maken we graag een vrijblijvende.


De gekozen oplossing hangt samen met wat je zelf prettig vindt, de grootte van de tuin, de hoeveelheid katten en je budget. Voor poezen en honden maken we kattenrennen en puppyrennen, kattentunnels Het nieuwste is poezenomheiningen met een rand kunststof zodat je niet het kooi gevoel hebt. Wanneer de ren tegen een muur komt is het aan te raden om een kattenluikje in de muur of deur te maken , zodat de kat zelf kan kiezen of hij wel of niet de ren in wil gaan. Als dit niet mogelijk is kan het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts