vrijdag 24 oktober 2014

Bosmaaier huren

Professionele bosmaaier die zich onderscheidt door een grote manoeuvreerbaarheid en een ergonomische bediening. Huur een bosmaaier per dag of week bij Boels! Deze bermmaaier kan gebruikt worden op oneffen terreinen. Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Toestel is uitgerust met metalen maaiblad.


De slijtage van het maaiblad is inbegrepen in de huurprijs.

Zeer krachtige draagbare bosmaaier voor het maaien van lang gras, onkrui kreupelhout. Bosmaaier draagbaar met NYLONKOP (2T). Tuinmachines Maaimachines. Bij het plaatsen van afrasteringpalen of een vlaggenmast maak je eerst eenvoudig en snel een gat met een grondboor.


Ben je druk bezig met een project en heb je tijdelijk een bosmaaier nodig? Dan ben je bij Brico aan het juiste adres! Naast ons standaard assortiment bieden wij namelijk de mogelijkheid om producten te huren !

Geen hoge aanschafkosten maar toch het artikel wat je nodig hebt! Een bosmaaier huur je bij Brico al vanaf € 35 . PER WEEK1-weken PER WEEKna weken. Takkenversnipperaar middel benzine. Voor sommige klussen is verhuur van gereedschap echt een uitkomst. Bij uw GAMMA bouwmarkt kunt u alle soorten gereedschap huren.


Wil je gereedschap huren ? Bekijk hoe je snel en eenvoudig gereedschap kunt huren. Prijs exclusief draad en brandstof. Dit wordt berekend op basis van nacalculatie. Deze krachtige bosmaaier is uitermate schikt voor de bosbouw, landschapsonderhoud en fruitteelt.


Met deze bosmaarier verwijdert u bijvoorbeeld eenvoudig vervilt gras, riet en brandnetels. De bosmaaier is een draagbaar gereedschap dat in de groene sector voor verschillende werkzaamheden gebruikt wordt. Huur onze bosmaaier aan scherpe prijzen. Waarborg : euro contant. Sterk in service en advies!


De Stihl FS 4L is een krachtige, comfortabele en ergonomische bosmaaier.

De verhuurspecialist van machines voor bouw, tuin en industrie. Service - Kwaliteit - Snelheid. Als je een tuin hebt waarbij je de bodembedekking eens flink aan wil pakken door dit te maaien, kan het. Voor het weghalen van kleine struiken en bijwerken van gras, kunt u bij Huur- simpel.


Eenvoudig huren en aan de slag! Je wilt eigenlijk zelf een muurtje metselen, of die houten vloer schuren. Je hebt er zin in en weet dat je het kan, maar je hebt er het juiste gereedschap niet voor. Natuurlijk wel, bij BAUHAUS is dat geen probleem!


Wij begrijpen heel goed dat jij niet iedere machine in . Waarom duur gereedschap aanschaffen als je het maar een enkele keer gebruikt ? Bij KARWEI kun je gereedschap ook huren. Al jaar werken we aan duurzame oplossingen. Zelf aan de slag voor uw project of klus?


Van Werven verhuurt diverse machines om direct aan de slag te gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts