woensdag 22 oktober 2014

Manchetten afdichting

Het grootste assortiment Stangafdichtingen vindt u bij ERIKS. Hydrauliek en pneumatiek afdichtingen. Het ERIKS-programma bevat alle componenten om uw cilinders optimaal te laten functioneren.


Uit voorraad leverbaar zijn stang- en zuigerafdichtingen van rubber, rubberweefsel, polyurethaan en PTFE. Ook voert ERIKS een totaalpakket afstrijkers, geleideban diverse typen .

Deze wordt uitwendig gemonteerd en dicht de cilinderstang af. Het is de meest kritische afdichting in hydraulische apparatuur om lekkage van vloeistoffen te voorkomen. Ridderflex biedt een ruim assortiment aan manchetten als stangafdichting, voor . Rod seals manchetten , rod seal, nutring, stangendichtung, stangafdichting, t? Enkelwerkende groefring manchet met uitstekende slijtvastheid voor symmetrische afdichting van zuigers en stangen van hydraulische cilinders.


Als specialist in flexibele verbindingen weten we bij Euro Manchetten en Compensatoren dat in bepaalde gevallen een rubber afdichting de ultieme oplossing is. Zo is bijvoorbeeld de functie van rubbercompensatoren het opvangen van trillingen en uitzettingen in leidingwerk.

Hierdoor wordt niet alleen schade aan deze . De pakking bestaat hiervoor uit een materiaal dat gemakkelijker vervormt dan de delen die afgedicht moeten worden, zodat het bij vastklemmen de gewenste afdichting geeft. Afhankelijk van de toepassing worden pakkingen van bijvoorbeeld kunststof, rubber, kurk, grafiet of koper, papier, pakkingplaat, katoen of van . Voor een perfecte afdichting. WISA manchetten onderscheiden zich van andere manchetten. Zij hebben naast twee steunringen een naar binnen gevouwen flap. Deze flap zorgt voor een perfecte afdichting omdat het raakvlak veel groter is dan van steunringen alleen.


Boven de 1bar druk adviseren wij een back-up ring toe te passen om het wegpersen van uw O-ring dichting te voorkomen. De manchetten worden van een zeer soepele kunststof . Standaard met het rubberen huis en de manchet uit één geheel, voorzien van een inwendige metalen . Alle afdichtingsknowhow onder één dak Dichtomatik is specialist op het gebied van technische afdichtingen , uitsluitend afdichtingen. Wij vinden het onze voornaamste taak om klanten snel van de gewenste afdichting te voorzien. Het gamma luchtdichte manchetten biedt de perfecte afdichting voor alle gangbare kabel- en buisdiameters, zowel voor binnen- als voor bui- tentoepassingen. Het gamma bestaat uit enkelvoudige en dubbele man- chetten voor één of twee kabels of buizen en uit twee meervoudige luchtdichte manchetten voor max.


Afdichtingen , manchetten.

De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid. Synoniemen Seals, sleeves Stel synoniem . Zoek in huidige categorie. Flexibel afdichten van maximaal zes kabels of buizen.


Niet-gebruikte doorvoeren dienen als . Onder de naam MorgoArseal leveren we een complete lijn afdichtingstapes en aanverwante producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts