donderdag 9 oktober 2014

Zwembad de scheg

Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein ! Het Zwemparadijs is op maandag en donderdag niet geopend voor recreatief zwemmen (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen). Openingstijden recreatief zwemmen: Maandag Niet geopend Dinsdag 13. Donderdag Niet geopend Vrijdag 11.


Zag er leuk uit op de filmpjes, maar bleek een ranzig, verouderd zwembad.

Het zwembad kan oud zijn, maar kan alsnog wel bijgehouden zijn. Overal groene aanslag en schimmel in de voegen. In de roosters allemaal troep zoals papiertjes, pleisters etc. Zwemmen wordt een spetterende beleving in zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer.


Helaas was het welkom bij het drift karten bij de Scheg niet zo gastvriendelijk. Het is met name een zwembad met glijbanen en is gerelateerd aan het spelen in het water. Het bad bied een groot recreatiebad met daarin een kinderhoekje voor de wat kleinere kinderen.


Stroomversnelling buiten en tevens is dit bad ook . De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate.

Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion. De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.


Zwembad de Scheg in Deventer nodigde mij uit om hun vernieuwde zwembad te komen testen. Dat hoefden ze mij natuurlijk geen tweede keer te zeggen. Vorige week was het dan eindelijk zo ver. De heenweg kostte ons meer dan twee uur, maar dat was de schuld van de NS (moet.een.auto.).


Wanneer je een beetje bent bijgekomen en opgewarmd is het tijd om richting het naastgelegen zwembad te gaan om de waterbeleving te ervaren. Het zwemparadijs is sfeervol aangekleed en heeft een aangename temperatuur. Glij dan van de wildwaterbaan, reuzeglijbaan of familieglijbaan of laat je met . Laat anderen weten wat je ervan vindt. Even lekker zwemmen met onze drie kids.


Na even zoeken naar een parkeerplek . Dit heeft Myrtha gerealiseerd in een zeer kort tijdsbestek, waardoor het zwembad nie. Wordt het een zwemparadijs of een overdekt speelparadijs? Kom spelen in het speelparadijs en zwemmen in het zwemparadijs. Loop direct vanuit het zwemparadijs naar het speelparadijs en beleef een waanzinnig dagje uit!


Zin in een dagje ontspannen en avontuur?

Het winters gethematiseerde zwemparadijs Blue Lagoon heeft vele spetterende attracties voor jong en oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts