vrijdag 17 augustus 2018

Zwembadoverkapping hout

Met zwembadoverkapping hele jaar door lekker zwemmen. Aluminium, hout , hoog, laag. Op zoek naar een zwembadoverkapping ? Bestel uw Aquasfeer Klasik A zwembadoverkapping vandaag nog! Zwembadoverkapping prijs per materiaal.


Met een overkapping uit hout zorg je voor een natuurlijke en authentieke uitstraling.

Door het hout te impregneren is het beschermd tegen vocht en andere weersomstandigheden. Bovendien is hout eenvoudig bewerkbaar dus je kan het altijd overschilderen . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Bied je pomp en verwarming aan in deze rubriek, geef die stapel hout gratis weg, en trakteer jezelf op een jacuzzi of een tuinhuisje. Welke zwembadoverkapping is geschikt voor jou?


Meer info over de zwembadoverkapping : prijs, voor- en nadelen, en mogelijkheid tot aanvraag van catalogus. U krijgt bij ons de keuze tussen tientallen kleuren als wit, beige, donkergroen zilver of zelfs hout -imitatie en kunt u kiezen uit de afwerking van het glas, zoals doorschijnen glashelder, verduisterd voor meer privacy of zelfs met bronstint. Wonen in België en toch een heel jaar lang kunnen zwemmen.

Four seasons in one day … Het wordt vaak gezegd over ons Belgische klimaat. Maar u hoeft er uw zwemplezier niet door te laten bederven. Met een zwembadafdekking kunt u elke dag opnieuw plonsen bij u thuis. Droomt u van een warme en behaaglijke ruimte die licht en sfeer brengt met zicht op de tuin? Met een houten veranda haalt u een stukje natuur in huis.


Wij zochten de mooiste realisaties en de beste verandabouwers voor u uit. Kies de veranda in hout die bij uw woning past en vraag meteen uw offerte aan! Vloeren van bamboe of van hout , duurzame vlonders op het terras en meubels en stoffen van natuurlijke vezels. De kleurnuances in het hout , de nerven en noesten, geven de constructie een natuurlijk en tegelijk robuust karakter.


Specialist in zwembadoverdekkingen in hout en aluminium. U heeft de keuze tussen de moderniteit van de aluminium in trendy kleuren of de adel van het . Het prachtige eiken frame op bijgaande foto is gemonteerd over een bouwkundig zwembad. Abrisud is specialist in zwembadoverdekkingen. Het gebinten frame is uitgevoerd met vrijdragende boogframes, he. Hierdoor trekt u binnen een mum van tijd heerlijke baantjes onder uw eigen zwembadoverkapping.


Een afdekzeil voor uw zwembad is natuurlijk ook mogelijk. Dit is een goedkopere oplossing. Fonteyn werkt strikt met duurzame materialen, zodat wij u een zwembadoverkapping kunnen garanderen die uw leven lang . Zoals al onze overkapping in het model Olympic kan als optie gemotoriseerd worden om op gemakkelijke wijze de overkapping open en dicht te maken.

De kleur van de aluminium is in hout imitatie en verkrijgbaar op alle modellen. Overkappingen van zwembaden worden hoe langer hoe populairder. Geen wonder met het klimaat hier in de Benelux.


Met een afdekking verleng je de tijd dat je kan zwemmen, houd je je zwembad properder en spaar je energie. Maar de huidige zwembadbezitter stelt niet alleen meer functionele eisen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts