maandag 13 augustus 2018

De accuratesse

Gerichtheid op detailinformatie, en hiermee accuraat en effectief omgaan. Bewaken van de voortgang van afspraken. Het woord accuratesse staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.


Wat betekent accuratesse ? Hieronder vind je betekenissen van het woord accuratesse. Je kunt ook zelf een definitie van accuratesse toevoegen.

De rentabiliteit van een bestelling hangt vooral af van het soort en aantal boeken, de accuratesse van de gegevens op de bestelbon en de vraag in hoeverre de bestelling moeilijk is uit te voeren — van de bestellingen van CELF en van de bestellingen van SIDE kunnen worden beschouwd als „moeilijk” uit te . Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Je hebt gezocht op het woord: accuratesse. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.


U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van . NL: Maakt en controleert operationele en financiële rapporten om de accuratesse en efficiëntie te garanderen. FR: Prépare et contrôle les rapports sur le fonctionnement et les coûts, ainsi que les plannings, pour assurer une efficacité optimale. Staat je antwoord er niet bij of heb je een . EN: Prepare and review operational and financial reports and schedules to ensure accuracy and efficiency.

De accuratesse van Kvl Controle van de accuratesse van een systeem wil zeggen dat men nagaat hoe goed het systeem een reflectie is van de werkelijkheid. Over de beste manier om dit te doen, bestaan diverse opvattingen. Nauwkeurigheid of accuratesse , in wetenschap, techniek, de industrie en statistieken, is de graad van overeenstemming van een gemeten of berekende hoeveelheid met zijn daadwerkelijke (ware) waarde. Hoe groter de nauwkeurigheid hoe kleiner de totale fout. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen juistheid en . Accuratesse is daarbij belangrijk.


Zelfobservatie kan echter ook reactieve effecten hebben, in de zin dat door het observeren het ongewenste gedrag kan afnemen of het gewenste gedrag kan toenemen. In die zin maakt zelfobservatie deel uit van de correctieve actie in de zelfregulatielus. Uit de literatuur zijn de volgende . Many translated example sentences containing accuratesse – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Het digitale geheugen maakt de toegang tot opgeslagen data sneller en gemakkelijker. Deze versnelling heeft diverse gevolgen voor het beoordelen van de impact van de technologie op de kwaliteit van de data. Ik beperk me tot problemen met betrekking tot drie . Overigens werd de flitstijd bepaald door tijdens de training het criterium van accuratesse aan te houden. Tij- dens de training werd de gemiddelde presentatieduur bekort van ongeveer een seconde.


De accuratesse (uitgedrukt in proportie correct) en de snelheid van strategie- uitvoering (uitgedrukt in seconden) zijn opgenomen in Tabel 3. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Onder accuratesse wordt begrepen de mate waarin de inhoud van de verklaring strookt met de werkelijkheid.

Inaccurate weergaven kunnen ontstaan omdat de getuige bewust niet de waarheid vertelt of omdat de getuige gegevens ten onrechte voor waar houdt (zogenaamde commissiefouten). Een definitie voor de competentie accuratesse is: gericht op detailinformatie, en hiermee accuraat en effectief mee omgaan. Bewaking van de voortgang van gemaakte afspraken en zaken kunnen oppikken waar anderen overheen kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts