donderdag 2 augustus 2018

Knelkoppeling monteren video

Zó maak je een knelfitting vast, zonder dat het gaat lekken! Het verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van messing. Ten behoeve van het bijvullen van de CV installatie heb ik een extra kraan aangebracht, zodat je de.


Uiteraard zijn er verschillende technieken, maar een zeer gewaardeerde manier is toch wel door knelfittingen te gebruiken. Verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van knelfittingen is veel veilig en netter dan solderen. Een Knelfitting gebruiken is simpel met de KARWEI klusinstructie.

Hoeveel waterleidingpijp heb ik nodig om een knelkoppeling te monteren ? Voorheen zat er een verlengstukje mm ingesoldeer maar . In ons installatiepakket vindt u een knelfitting met koppelstuk. Hiermee gebruikt u slechts de knelfitting in de bestaande waterleiding. De buitendraad aan de andere zijde van de knelfitting gebruikt u dan om daar uw Hydrotense installatie mee aan de waterleiding te koppelen.


Wanneer u een knelkoppeling wilt monteren op . Hoe werken knelkoppelingen ( sokken) precies ? Ik ben een doe-het-zelver, maar ik heb nog nooit met knelkoppelingen gewerkt.

Ik wil een kraan op een wastafel gaan vervangen, maar ik ben bang, dat dit gaat lekken. Heedt iemand misschien nuttige tips ? Een knelkoppeling is gemaakt van messing en heeft de volgende eigenschappen:. Als de CV gedemonteerd is met de bedoeling om dezelfde buizen op dezelfde plaats weer te monteren moet je het gewoon proberen, anders wordt het een compleet nieuwe installatie met nieuwe buis.


Het risico op lekkage is redelijk klein als de eerste montage netjes is geweest en de moeren niet te gek . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Het is aan te raden om de waterslagdemper te monteren in de buurt van de kraan waarbij het probleem zich voordoet. Voor het aanleggen van leidingen wordt meestal roodkoperen buis gebruikt. Roodkoper laat zich makkelijk zagen en met een buigtang of verbindingsstukken kunt u de leiding vrijwel elke route laten lopen.


Bij GAMMA vindt u ook zachtkoperen buis op de rol. In dit stappenplan ziet u hoe u deze kunt u verbinden met . Henco Alupex maat is ook in kortere lengtes verkrijgbaar en maat mm. Gasbuis en koppelingen treft u als een aparte categorie aan. Op onze pagina “keukenkraan vervangen” vind je een stappenplan voor het vervangen, monteren en aansluiten van een keukenkraan.


Scroll naar beneden voor de video keukenkraan vervangen. VSH levert al meer dan jaar een breed en diep assortiment aan betrouwbare knelkoppelingen. De VSH knelkoppelingen kunnen worden toegepast in Gas (Gastec keur) - CV- en Drinkwater (KIWA Keur) installaties.

Installatietechniek: Hoe maak je een flare koppeling ? Grote diversiteit aan appendages voorzien van knelaansluitingen. Ontworpen voor optimaal installatiegemak d. Eenvoudige installatie met standaardgereedschap. Snelle verbindingstechnologie waarbij hermontage mogelijk is. Klusvideo Kraan waterleiding vervangen. Click here to visit our.


Bevestig de muurplaat met knelkoppeling aan de muur bij de vaatwasser. Pak nu de wasmachinekraan, draai tot slagen teflontape met de klok mee om de montagekant , en draai hem in de muurplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts