dinsdag 14 augustus 2018

Spinnen bestrijden azijn

Spinnen bestrijden met azijn. Azijn bevat azijnzuur , waardoor spinnen direct gedood worden als ze met azijn in aanraking komen. Doe dit in een schaaltje en zet dit in je huis om spinnen af te . Laatste tijd zijn er veel spinnen in huis.


Ik heb gelezen dat azijn de spinnen wegjaagt naar een andere plek.

Maar ik heb alleen schoonmaakazijn in huis. In dit artikel worden enkele veelgebruikte bestrijdingsmethoden beschreven die je tegen . Al jaren verjaag ik spinnen met azijn. Binnen staat een bakje met wat azijn (met eucalyptusgeur zodat ik het zelf niet zo vind ruiken). De ramen zemen met water met een scheut azijn en de omgeving besprenkelen met azijn. Water in een plantenspuit doen en spuiten maar!


Witte azijn kan op heel veel manier in het huishouden worden gebruikt. Het verdrijven van spinnen is er één van.

Azijn werkt op dezelfde manier als pepermunt. Vul een spuitflesje met water en azijn en spuit het in alle naden en kieren. Maak je eigen anti- spinnenspray door een deel azijn met twee delen water te mengen. Vervolgens spuit je in het hele huis.


Etherische olie van pepermunt. Meng acht druppels etherische olie met een beetje afwasmiddel en doe de vloeistof in een spuitbus. Noten Je kan ook noten gebruiken zoals kastanjes of walnoten om spinnen te weren.


De geur van deze noten is houdt ook spinnen weg. Als het mengsel nog niet . Meng delen water met deel witte azijn en doe dit in een spuitflesje. Je kan zelf spinnen bestrijden , verdelgen of verwijderen. Tips en advies hierover. Maar gelukkig is er een oplossing.


Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Dat we dit niet eerder . Een spin wordt vaak gezien als vijan maar is juist een vriend die helpt bij het bestrijden van ander ongedierte en zelfs een plaag kan voorkomen.

O, wat is azijn toch fijn. Je kunt het op vele manieren in het huishouden gebruiken, óók om spinnen te verdrijven. Het werkt hetzelfde als de truc met de . Dus voor dat ik echt overal bakjes azijn. Ik ben er zo bang van geworden dat ik nu zelfs iedere avond azijn rond mijn bed spuit, ben er zo erg mee bezig.


Daarnaast is bestrijding met gif ook nog eens erg slecht voor de gezondheid van de bewoners en (huis)dieren! Schoonhoud maakt daarom gebruik . Gaat u spinnen bestrijden , dan zou u zou kunnen proberen om bij het schoonmaken azijn aan het water toe te voegen, daar waar veel spinnen voorkomen zou . Misschien wist je het nog niet maar door middel van het gebruik van allerlei huis, tuin en keuken vloeistoffen zijn spinnen te bestrijden. Deze beestjes kunnen bijvoorbeeld niet tegen wit azijn of eucalyptus olie. Bladluizen houden ook niet van zeep.


Maar toch moet U ze niet dood. Motten blijven ook weg als U kleding,. Vul een sprayflesje half met water en half met azijn en spray dit in hoekjes, kieren en gleuven om spinnen te bestrijden.


Pas wel op dat je de azijn niet op een kwetsbare ondergrond sprayt, dit kan schade aanrichten. Verder zijn er op internet al dan niet eeuwenoude tips te vinden over dingen die je in huis kan leggen waar spinnen een hekel aan zouden hebben, zoals: kastanjes, walnoten, eucalyptus, pepermuntolie, azijn en citrusvruchten. Je kan het altijd proberen, maar bij mij is er niets over . Arachnofobie (oftewel extreme angst voor spinnen ) is naar verluid de meest voorkomende angst voor dieren. En eerlijk is eerlijk, dat is niet verwonderlijk.


Er zijn een hele hoop natuurlijke middeltjes om spinnen te voorkomen. Zet een bakje azijn en water bij de spinnen hun woonplaats. Ze houden niet van die geur en zullen zo snel mogelijk verhuizen. Naast azijn , zijn er nog andere geurtjes waar de spin niet tegen kan: pepermunt, citrus, paardenkastanjes, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts