maandag 20 augustus 2018

Discozwemmen bunschoten

Elke vrijdag is er disco zwemmen in zwembad de Duker in Bunschoten. Kom met je vrienden zwemmen, spelen en spetteren op de vrijdag. Met een muziekje en discoverlichting maken we er een geweldige activiteit van.


Waar kun je discozwemmen ? Discozwemmen wordt niet in ieder zwembad aangeboden. De insteek kan bij bovengenoemde zwembaden .

We draaien de lekkerste muziek van nu en van vroeger en verlichten we het zwembad met coole onderwaterverlichting. Behalve kinderen die zwemles nemen, komen ook veel aquasporters, senioren en clubleden naar het zwembad. Veel gasten genieten graag nog even van een drankje of . Boek een Discofeestje in zwembad De Slag: Compleet met de nieuwste muziek en een flitsende lichtshow. Zwembad De Duker, Bunschoten. Het zwembad heeft zowel zwem- en.


De thema is dit keer glow in de dark. Tijdens deze avond zullen er extra activiteiten zijn voor de jeugd.

Ook is er een stormbaan aanwezig. Alle bezoekers ontvangen een kaartje voor een . Naast recreanten komen dageli. Gemeente Bunschoten , Trouw- locatie De Kooi en Evene- mentenbureau Een Bijzonder. De openingstijden van De Duker Bikkersweg in Bunschoten -Spakenburg vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van De Duker - op Openingstijden. Politie onderzoekt aanranding minderjarige in zwembad.


Het discozwemmen in zwembad De Engh is vrijdagavond uit de hand gelopen. Een groepje van jongens zorgde voor tumult en agressie. Verder hebben wij aangepaste activiteiten voor senioren. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Jij komt toch ook gezellig dansen en zwemmen?


Dit evenement verkoopt geen tickets. Deel dit event met je vrienden. Cynthia de Graaf heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.


Ook Octopus heeft boxen boven het water hangen, die worden gebruikt voor het wekelijkse discozwemmen. Daarom worden alle ophangconstructies extra gecontroleerd. Een gat in de weg zorgde vanmiddag voor veel hinder op de A1.


Tussen knooppunt Eemnes en afrit Bunschoten waren vanaf 14.

Ook dit jaar wordt natuurlijk het evenement afgesloten op vrijdagavond met disco -zwemmen voor de jeugd. De zwemvierdaagse zal gehouden worden. De thuiswedstrijd tussen deze ploegen was . BUNSCHOTEN SPAKENBURG – Bunschoten kan vanaf vandaag weer baantjes trekken in zwembad De Duker. De duels met FC Lienden volgen op zaterdag november in Lienden en op zaterdag april in Veenendaal.


De disco wordt gehouden in het Doelgroepenbad van . Neem je eigen muziek mee of ga uit je dak op de muziek van Drive In Show Music Walkers, met DJ Sander en DJ Michel. Maar het discozwemmen voor jongvolwassenen liep vorige week zaterdag ietwat uit de hand. De Telegraaf maakte een reportage .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts