woensdag 15 augustus 2018

Openingstijden bosbad emmeloord

Het Bosbad in Emmeloord is dagen per week geopend. In het Bosbad in Emmeloord kunt u het hele jaar zwemmen. In de zomer gaan de buitenbaden ook open. Mocht u toch wel wat begeleiding waarderen, dan laat het Bosbad u niet helemáál zwemmen. Wij stellen stuurkaarten ter beschikking waarop allerlei oefeningen staan waarmee u uw eigen.


Hier vindt u de openingstijden.

Als u regelmatig komt zwemmen, bent u veel goedkoper uit met een 10-, 25- of . Wilt u meer weten over onze zwemlessen, openingstijden en tarieven of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Binnen kunt u terecht in de vier verwarmde bassins. Bosbad Emmeloord : Zwembad het Bosbad in Emmeloord is het hele jaar open.

Van eind mei tot en met augustus kunt. De meest volledige site met ruim 66. Nog een weekje en dan kunnen we genieten van de voorjaarsvakantie! Zwembad Bosbad in Emmeloord (Flevoland) biedt Zwemplezier voor jong en oud.


Onze lessen gaan allemaal gewoon door en de openingstijden zijn deze vakantie zoals altijd! Maar er zullen in de vakantie uiteraard ook activiteiten worden georganiseerd! Emmeloord - Stichting Stellar houdt op zaterdag en zondag juli in samenwerking met de stichting BenefietvoorNOP voor de eerste keer een Pasar Malam in de Bosbadhal in Emmeloord. Bekijk alle openingstijden. Zwemmen kan in het bosbad in Emmeloord , er is een binnenbad en een buitenbad!


Stap tijdens het fietsen even af bij Camping het Bosbad in Emmeloord. Camping het Bosbad ligt midden in het bos, vlakbij uitvalswegen en toch op maar 8meter van het levendige centrum van Emmeloord. Type zwembad: Binnenbad. Bezoekadres: Boslaan 30. Openingstijden : 18:- 21:30.


Kosten deelname: € 00. Bijzonderheden: Dit jaar wordt de 12e Zwem4daagse gehouden in de . EMMELOORD In de kerstvakantie spettert het Bosbad van de activiteiten. Overdag tijdens het vrijzwemmen worden er diverse spelactiviteiten georganiseerd.

De zwemfaciliteit bevindt zich meer specifiek in de Bosbadhal te Emmeloord. Een 6x25m wedstrijdbad met een springtoren en een duikplank. Een therapiebad (33°) voorzien van alle . Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Bosbad in Emmeloord. De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. Faciliteiten op Camping het Bosbad.


U bent zeven dagen per week welkom op de receptie voor, bijvoorbeel het afhalen van gratis krantjes, informatie en folders over de omgeving, het kopen van douchemunten, eesn pleister op de wonde of gewoon voor een gezellig praatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts