dinsdag 7 augustus 2018

Kerstshow tuincentrum witmarsum

Bij Groencentrum Witmarsum hebben wij dagelijks verse aanvoer van planten, (fruit)bomen, bloemen en een uitgebreid assortiment aan gron gewasbescherming, sfeerproducten en aanverwante artikelen. Bent u op zoek naar de mooiste kerstdecoraties uit de omgeving? Kom dan eens langs bij Groencentrum Witmarsum ! Bezoek onze prijswinnende kerstshow , koop de mooiste kerstversiering en verlichting, en bekijk ook onze echte kerstbomen en kunstkerstbomen.


Klik hieronder op uw regio voor ons uitgebreide . Naast kerstbomen , zowel echte als kunstbomen die niet van echt zijn te onderscheiden, hebben we ook kerstverlichting.

Uiteraard verkopen wij ook kerstballen in alle mogelijke kleuren en maten. En onze kerstshow in de buurt van Friesland laat u de laatste trends zien op het gebied van kerstversiering. In ons tuincentrum kunt u uw hart ophalen. Wij brengen de warme kerstsfeer bij u in . Het prachtige juryrapport geeft duidelijk aan waar onze kwaliteiten liggen. Juryrapport winnaar middel: Groencentrum Witmarsum.


Hoe ze het doen, we weten het niet. Maar dit tuincentrum is een onbetwistbare topper.

Ze hebben lef, ze hebben stijl, ze zijn creatief en vernieuwend. En ze durven volstrekt hun eigen kerstweg. Uw tuincentrum in Friesland nabij Sneek, Leeuwarden, Franeker, Joure en Harlingen!


Een geweldig tuincentrum kom er met zeer grote regelmaat en elk seizoen bieden ze top producten met als klapper de kerstshow altijd weer schitterend om doorheen te lopen. Suzanne Hettenvan- Wolf. Even nieuwe inspiratie opdoen, in de kerstsfeer komen en wat mooie nieuwe kerstartikelen kopen, alles is mogelijk! Woont u in Witmarsum en zoekt u een leuke dag uit in kerstsfeer ? Kerstshow in Witmarsum koopt u natuurlijk bij Groencentrum Witmarsum ! Ladiesnight at Groencentrum Witmarsum Firesland. Door een brand vrijdagochtend in een ketelhuis van tuincentrum Tuintorado aan de Frisaxstraat in Wolvega, staat er flink wat rook in de zaak.


Krystshow fan túnsintrum yn Wytmarsum wint lanlike priis. Tuincentrum Witmarsum wint landelijke prijs voor kerstshow. De kerstshow van Groencentrum . De gelukkige winnaars van de juryprijzen zijn Intratuin Duiven (groot), Groencentrum Witmarsum (middel) en Coppelmans Nuenen (klein). De publieksprijs is voor AVRI Bloem- . Ieder tuincentrum heeft wel een kerstafdeling, maar wat zijn nou de leukste kerstshows van Nederland? Wij zetten onze top voor je op een rij!


Bolsward - Woensdagavond was de prijsuitreiking van de ´Beste Kerstshow van Nederlan de competitie die Tuinbranche Nederland samen met vakblad Tuinzaken organiseert.

In de categorie middelgroot won Groencentrum Witmarsum die het stoere natuurthema consequent door de hele winkel heeft doorgevoerd. Intratuin Halsteren werd de winnaar in de categorie Grote kerstshow en Groencentrum Witmarsum won in de middelste categorie. De Beste Kerstshow wordt ieder jaar georganiseerd door het vakblad Tuinzaken in samenwerking met Tuinbranche .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts