vrijdag 3 augustus 2018

Verlaagd fietsenhok voortuin

Verlaagd fietsenhok voortuin. Type klus: Tuin overige. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Tuinontwerp beschikbaar: Nee.

Strikt handhavingsbeleid zorgt ervoor dat een fietsenhok in de voortuin een hoge boete oplevert. Lees hier wat de ombudsman vindt van deze situatie. In steeds meer voortuinen zie je tegenwoordig houten fietsen bergingen of fietsenhokken. Vooral in de stad kiezen steeds meer mensen ervoor om een deel van de voortuin op te offeren om de fietsen netjes en droog te kunnen stallen en eventueel voorzien van een slot om diefstal tegen te gaan.


In veel steden is het soms . Fietsenstalling voor invalide driewielerfiets. Deze willen we stallen in de voortuin. Er dient een aflopend gat gegraven te worden van ongeveer 5m breed en 4m lang inclusief een overkapping van 5x5m.

Dit zal ook betekenen dat de tuin ( deels) opnieuw ingericht zal moeten worden. This Pin was discovered by Linda Feitsma. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Het plaatsen van een verlaagd fietsenhok in de voortuin. Ik woon in een jaren buurt en iedereen - wij ook - heeft hier zijn fietsen in de voortuin staan, om de simpele reden dat de huizen hier geen achterom hebben. In de meeste gevallen staan de fietsen niet in het zicht, afgeschermd door struiken etc.


En inderdaad hebben veel mensen een verlaagde. Ik heb een vraagje over het plaatsen van een houten fietsenberging in de voortuin welke is vastgemaakt aan een stenen berging. Nou komt de gemeente met de mededeling dat dit niet mag. De berging zou niet hoger mogen zijn dan meter etc.


Ze verwijst daarbij naar de Woningwet, maar vanaf 1 . Gemeenten kunnen natuurlijk altijd meer toestaan dan de Woningwet voorschrijft. Explora estas ideias e outras! Dit jaren dertig huis heeft geen achterom.


De fietsen werden daarom noodgedwongen in de gang gestald. Met het nieuwe ontwerp is dit veleden tijd.

We leveren fietsenbergingen voor elk type fiets. Onze ventilerende fietsenbergingen hebben een lage maatvoering. Hierdoor is het niet storend als de fietsenberging in de voortuin of aan de straatkant geplaatst wordt. Staan er even geen fietsen in de berging?


Afgelopen november besloot de gemeente al om meer ruimte te geven aan carports in grote voortuinen. Al eerder werden ook tuinkisten en bijvoorbeeld een kleine overdekte fietsenstalling toegestaan, op voorwaarde dat die maximaal vier vierkante meter waren en niet hoger dan anderhalve meter. Ver más ideas sobre Animales, Aparcamiento para bicicletas y Casa y jardín.


U moet zich dan vooral niet druk hoeven maken over praktische zaken, zoals een bergplaats voor de fietsen of de aanleg en het onderhoud van een gazon. Dat doen wij wel voor u! Wat dacht u van een schuurtje in de achtertuin of een verlaagd fietsenhok in de voortuin ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts