donderdag 2 augustus 2018

Verzorging parachuteplant

Verzorging van de parachuteplant. Het parachuteplantje is een vetplant met dikke, hartvormige bladeren die twee aan twee langs de stengel groeien. Het is een makkelijke plant om te verzorgen.


Standplaats: Zet de parachuteplant op een . Tot slot nog wat tips over de verzorging.

Zet de plant op een lichte plaats maar zonder direct zonlicht. Geef de plant één keer per week water, de aarde mag licht vochtig zijn. Temperatuur mag tussen de twaalf en vijfentwintig graden Celsius zijn. Deze prachtige kamerplant valt op door haar leuke bloemen! Ook haar bladeren zijn decoratief.


De bloemen hebben de vorm van een parachute of lantaarntje. Daarom worden ze ook parachuteplant en ook lantaarnplantje genoemd. Je vindt hem in het steppe- en regenwoudgebied van Zuid-Afrika, in India, West-China, de Canarische eilanden, Madagascar en omliggende eilanden.

Kenmerken en verzorging. De deelnemers vonden de plant gemakkelijk te verzorgen en een goede sierwaarde hebben en procent vond de plant geschikt als cadeau. De parachuteplant vraagt weinig water en mag zeker geen natte voeten hebben. In de wintermaanden december, januari is de bloei minder dan in de rest van het . Parachute plant kopen online vers van de kweker. Latest video clip of canada, the most singing video clip.


De Ceropegia Sandersonii is. Caclip always updates the new and best videos, the best clips and the best song on the net. High quality clips facebook. Op een mooie zonnige plek met veel licht en een temperatuur van -°C bloeit de Ceropegia van april tot oktober.


Dit is er een voor je verlanglijstje. Zijn bijzondere parachute vormige bloemen zorgen ervoor dat hij de aandacht krijgt. Hij springt meteen in het oog en laat je niet meer los. Aan de verzorging ligt het niet want die is kinderlijk eenvoudig: zoals bij alle vetplanten weinig water geven: houd de grond vochtig maar niet nat. Alleen bij de bloei wat meer water geven.


Zorg voor een goed doorlatende grond zodat geen rotting van de wortels en knollen kan optreden en geef ze vooral veel licht anders . Zag ik in een bloemenwinkel.

En ik kon mij dus niet inhouden,had deze ook nog nooit gezien. Zoiets grappig, heb het een paar keer tegengekomen. Is die beeke makkelijk te verzorgen ? Oorspronkelijk komt de parachuteplant uit Zuid-Afrika. De plant kenmerkt zich door zijn aparte kronkelende.


De op een parachute lijkende bloemen hebben een lichtgroene tijgerprint en geuren licht naar limoen. Ceropegia sandersonii maakt bloemen die veel groter zijn dan zijn bladeren. Hij heeft niet veel water nodig, zorg dat de grond wel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts