maandag 20 augustus 2018

Zwembad rotterdam zuidplein

Met dit unieke staaltje van hergebruik blijft het bestaande gebouw (met historische waarde) behouden en wordt onnodige nieuwbouw . Met zwembaden is zwemmen in Rotterdam voor iedereen mogelijk. Hier vind je alle informatie over zwemles, evenementen, seniorenzwemmen en aquasport. Het nieuwe internationaal wedstrijdzwembad heeft de naam Zwemcentrum Rotterdam gekregen.


Zwembad Charlois, Rotterdam. Het is gebouwd in het voormalige deelgemeentekantoor aan het Zuidplein dat hiervoor is getransformeerd.

De transformatie maakt onderdeel uit van . Het gloednieuwe Zwemcentrum Rotterdam in Charlois gaat op januari open, maar voor die tijd moet er nog veel gebeuren. Ik kom hier meestal met kids voor zwemles. Je hebt hier een bewaakte parkeerplaats en fietsenstalling en het ligt naast het bus en metrostation zuidplein. Kortom prima bereikbaarheid. Het zwembad is redelijk klein, met een wedstrijdba . Vind jouw zwembad in Rotterdam via ons overzicht van alle zwembaden.


Zoek op postcode en wijk en ga zwemmen in Rotterdam. De wijk Zuidplein is het hart van Rotterdam -Zuid.

In en rond de wijk zijn veel voorzieningen die ook bezoekers van buiten Charlois en Rotterdam trekken. Het bus- en metrostation is een belangrijke entree van de stad en bedient met een . Door een suf stadskantoor om te toveren tot sportzwembad. Een impressie van het nieuwe zwembad. De gemeente wil het niemandsland van busbanen en asfaltvlaktes bij Ahoy en Zuidplein weer aantrekkelijk . Daarover hebben de bouwers Heijmans, Ballast Nedam en de gemeente Rotterdam afspraken gemaakt. Nog niet alle plannen zijn af, maar grote delen wel.


Vanaf dat nieuwe plein komt er een gloednieuwe . Samen met Rotterdam Sportsupport is RTV Rijnmond ook dit jaar weer op zoek naar de allerleukste. Hart van Zui het gebied rondom het Zuidplein en Ahoy in Rotterdam , wordt komende jaren ontwikkeld en krijgt een grondige upgrade. Polygoon-beelden tonen het metrostation Zuidplein , het Ahoy complex en het zwembad De Plompert. Rotterdam - De vorderingen van het nieuwe zwembad bij winkelcentrum Zuidplein vorderen gestaag. Zo mooi als op het bijgevoegd plaatje is het echter nog . Er is een wedstrijdbad en een recreatiebad.


Zwemschool Kikkersprong geeft op donderdag, vrijdag en zaterdag les in nieuwe zwemcentrum in Rotterdam in Charlois. Zwemcentrum Charlois is dichtbij winkelcentrum Zuidplein en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij maken het ontwerp voor de transformatie van het voormalige deelgemeentekantoor van Rotterdam Zuid naar een multifunctioneel zwembad.


Het deelgemeentekantoor wordt getransformeerd naar een echte publiekstrekker die contact maakt met de omgeving dankzij winkels en horecavoorzieningen in de plint.

Gemeentelijke Sociale Dienst en Deelgemeente Charlois voorheen GGD. Metro-en Busstation Zuidplein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts