maandag 6 augustus 2018

Drentse wold

Op de Drentse Hooglanden ligt het vakantiepark waar rust en natuur heersen. Gelegen aan een van de grootste bosgebieden van Nederland. Pluspunten: - Kindvriendelijk en autovrij vakantiepark aan de rand van natuurgebied het Drents -Friese Wold - Perfect startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door de gevarieerde natuur - Dichtbij de recreatieplas het Blauwe Meer - Breng een bezoekje . In dit vakantiepark is gratis WiFi beschikbaar. Hoogersmilde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Nationaal Park Drents -Friese Wold , het na de Veluwe grootste aaneengesloten bos- en heide-gebied van Nederland!

Kom heerlijk tot rust in een van alle gemakken voorzien huis met ruime tuin en terras. Rondom elk huis zijn veel aangename zitplekjes te vinden, zowel in de zon als in de schaduw. Het is een veelzijdig natuurgebied van loof- en dennenbossen, zandverstuivingen, heide en beekdalgrasland. Wold zonder grenzen met een verrassende variatie aan bos en stuifzand. Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Frieslan ligt een bijzonder gebied.


Het Drentse Wold ligt in de rand van het Drents-Friese Wold. Bij het aanrijden langs de Bosweg kunt U de ingang niet missen. Op ons park kunt U zeker zijn van een geslaagde vakantie.

Net zo geslaagd als de jongste dochter van het beheerders-echtpaar. Herbert voor wie hier de vlag en tas in top hangen bij de receptie. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


Liefhebbers van wandelen en fietse. Maak je klaar voor een weekend of (mid)week met de familie op de grens tussen Drenthe en Friesland! Op vakantiepark het Drentse Wold zijn parkeerplekken voorzien van een carport met 4zonnepanelen. Genoeg om alle huizen van stroom te voorzien.


Het park beschikt over ruime bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Ook leveren wij cadeaumandjes in vele maten, die u geheel naar eigen keuze kunt samenstellen. Prachtig vakantiepark in Drenthe, ideaal voor fietsers en wandelaars. Openingrecreatief: gehele jaar alleen via . Het recreatiepark voorziet nu in zijn eigen stroom.


Boek nu online tegen de laagste prijs! Het ruim km² grote nationale park bestaat uit bos, heide en stuifzanden. Belangrijke plaatsen aan de randen van het park zijn de dorpen Appelscha en vlechtdorp . Het park vormt het startpunt voor vele wandel- en fietsroutes, die u leiden door de prachtige omgeving . Na de Hoge Veluwe is het Drents -Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land.

Maar dit nationale park is meer dan bos alleen. In het Drents -Friese Wold dwaal je van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. Wandel of fiets door het Drents -Friese Wold en je herkent nog het typische . Kindvriendelijk en kleinschalig vakantiepark het Drentse Wold wordt aangeraden door Boekjebungalow voor gezinnen met kleine kinderen en voor de rustzoekers.


Vakantiepark het Drentse Wold met particuliere vakantiehuizen. In de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een activiteitenprogramma op een nabij . Save up to on Hotels with KAYAK now! In en bij het Drents -Friese Wold zijn gemarkeerde wandelingen uitgezet met een totale lengte van maar liefst 1km.


U kunt de wandelingen met hun afstanden (variërend van twee tot tien km) vinden op een duidelijke kaart van Staatsbosbeheer die bij de informatie-centra is te verkrijgen. Fietsroute Drents -Friese Wold voert je via de fietsknooppunten in Drenthe. Je kunt deze knooppunt route direct printen of downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts