woensdag 13 december 2017

Zwemles borgelerbad

Het Borgelerbad biedt zwemlessen aan voor kinderen, (jong) volwassenen en vrouwen op eigentijdse wijze. Zwemlessen waarbij persoonlijke aandacht en contact met de instructeur voorop staat in de Scheg en het Borgelerbad. Wil je werken aan je conditie? Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid.


Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend.

Het binnenbad is geopend van 07. Het 25m buitenbad is het gehele jaar (ook in de winter) geopend voor banenzwemmen. In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats.


Samen plezier maken, samen spetteren! Leer binnen één schooljaar zwemmen volgens de nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters bij De Scheg en het Borgelerbad in Deventer. Bekijk alle tarieven van het Borgelerbad eenvoudig in het tarievenoverzicht. En nou speel ik even advocaat van de duivel, waarom hebben jullie haar naar het eerste incident er niet weg gehaal en bijvoorbeeld op zwemles gedaan in het Borgelerbad ?

Met wat ze in die maanden al heeft geleer had ze daar verder kunnen gaan. Moderne zwemlessen bij zwembad Zwanemeer Gieten - Duration: 1:33. Reguliere zwemlessen De Scheg en Borgelerbad. Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact.


Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Deventer wordt er op meerdere . Nu hebben zich enige tijd geleden een aantal zaken voorgedaan die door ons als zeer onwenselijk worden beschouwd. Download to mp3: Met succes op zwemles - Jongste zwemjuf van NL helpt kinderen om door het zeil te duiken. By Met succes op zwemles.


Via onze webshop kunt u zich inschrijven voor zwemlessen , schaatscursussen of evenementen die plaatsvinden in De Scheg of Borgelerbad. Daarnaast kunt u hier ook uw e-ticket kopen. Om u wegwijs te maken in onze . Kennismaken met zwemles in Deventer zwembaden.


Bij zwembaden De Scheg en het Borgelerbad wordt zondag december een open dag gehouden om kennis te maken met zwemlessen op deze locaties.

Tijdens de open dag worden . Op naar prachtige jaren vol zwemplezier en enthousiaste kinderen! Als organisatie ook overstappen op SuperSpetters? We zijn weer bij zwemlesBorgelerbad en Sven was mee om te kijken. Wat vond Jerome het leuk.


Image may contain: one or more people, pool and outdoor. Chantal Dommerholt, Kim Mäkel - Jalink, Borgelerbad and others like this. Woensdag, 19:3 20:3 Borgelerbad , Masters, REZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts