maandag 18 december 2017

Bloembollen relatiegeschenk

Bloembollen als origineel relatiegeschenk in uw eigen verpakking - Bestel nu! Vind een origineel cadeau bij Baltus Bloembollengeschenk. Personaliseren van relatiegeschenken is ook mogelijk!


Wij zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken met bloembollen. Neem contact met ons op voor meer informatie! Ook in kleine oplagen voor groothandelsprijzen geleverd.

Zo maken wij graag custom-made het perfecte geschenk voor uw klant klaar. Door een inventarisatie te maken van de wensen, maken wij enkele voorbeelden klaar. WorldonBulbs biedt een ruim assortiment relatiegeschenken.


De bloembollen en zaden zijn perfect om weg te geven in bijvoorbeeld een mooi gekleurd tasje. Onze give-aways zijn bijzonder geschikt . Amaryllis Dubbel Wit zeskantige doos. Is waarschijnlijk ook één van de meest bekende.


Verrassende bloeiende relatiegeschenken met uw logo gepersonaliseerd.

Wij zijn totaalleverancier en zoeken het meeste passende (MVO) geschenk voor u! Persoonlijk bedrukte bloembollen verpakking. Relatiegeschenk of promotie van uw bedrijf. Vandaag besteld is morgen al in huis!


Wij leveren zowel voorjaars- als najaarsbollen: van tulpen, narcissen tot dahlia, anemonen, etc. Door bloembollen aan te bieden geeft u de klant extra aandacht. In principe haalt u ze werk uit handen, want het ritje tuincentra kan door uw dienstverlening geschrapt worden.


Naast omzet biedt bloembollen meer kansen. Vanwege de lage kosten zou u de bloembollen kunnen gebruiken als relatiegeschenk , om uw bedrijf . Geef bloembolpakketten cadeau. Ideaal als zakelijk relatiegeschenk of promotie. Laat de tasjes bloembollen bedrukken met uw persoonlijke tekst.


Het kratje met bloembollen is een perfecte manier om uw relaties te verassen! Het houten mini kratjes zijn het hele jaar leverbaar. De houten kratjes zijn gevuld met verschillende bloembollen afhankelijk van het seizoen. Een persoonlijke tas met biologische bloembollen cadeau.


Wilt u bloembollen tasjes laten bedrukken? Deze tulpenpizza maakt het makkelijker voor u om bloembollen te planten.

Het bevat bollen (7x Tulipa Triump Rode en 38x Muscari armeniacum) in prachtige gemengde kleuren. Deze pizza kan direct in uw tuin of zelfs in een pot worden geplant. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor relatiegeschenken aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts