vrijdag 8 december 2017

De tuinderij vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar spontane, enthousiaste en hardwerkende jongens en meiden vanaf jaar die ons team kunnen versterken. Tuinderij Vers is dé specialist in dagvers gesneden groenten en salades. Daarbij moet worden gedacht aan panklare groenten, die vrijwel zonder verdere bewerking door de consumenten bereid kunnen worden, zoals gemengde sla, rauwkost, roerbakmixen en maaltijdsalades.


Het productieproces is . Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan?

Voor het werk in de kassen zijn wij op zoek naar gemotiveerde scholieren. Bent u geïnteresseerd bel dan naar onderstaande nummer voor de . De Oosterwaarde is een BD boerderij nabij Deventer met als hoofdtak fijne groente teelt. Vacatures Tuinderij De Oosterwaarde.


Op ha telen we het jaar rond ruim verschillende soorten groenten voor ca. Daarnaast hebben we een kleine kruiden en bloemen tak met . Beste Deeltijd Warmonderhoffer.

We zijn stichting de Ulebelt. En misschien ken je ze wel van de kwekerij aan de Zegveldse Uitweg. Vanaf donderdag november hebben ze ook hun eigen winkel in Woerden.


Op WestlandseBanen vind je alle vacatures in het Westland en omstreken. De Tuinderij neemt namelijk Bloemenvaria over in Tournoysveld. De Coordinator Re-integratie Tuinderij wordt aangestuurd door de bedrijfsleider en geeft functioneel leiding aan de andere werkleiders re-integratie. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden in hun ontwikkelingsproces van deelnemers conform afspraken met consulent, . In deze mooie tuinderij verbouwen wij biologische groente en fruit en bieden wij ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne ( werk)plek. Dat kunnen we alleen dankzij de hulp van een groep van betrokken medewerkers en vrijwilligers.


Ons personeelsbeleid is erop gericht alle functies te bezetten met gekwalificeerde werknemers en gegarandeerde banen aan te bieden. Wanneer u in onze onderneming geïnteresseerd bent, kijken wij uit naar uw sollicitatie. Gebruik alstublieft de online formulieren die bij de openstaande vacatures. Groen Uitzendburo biedt uitkomst! Dé ideale werkplek voor liefhebbers van planten en dieren.


Tholen - Mariëlle Dings en Michel Smits runnen samen de biologische tuinderij AmelisHof in Bunnik. Er worden vele vergeten.

Ook volgend jaar is de Tuinderij de officiële .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts