dinsdag 19 december 2017

Hertshoorn plant ziekte

Aloë vera: plant tegen vele ziektes en kwalen is als gel te kopen en geneest brandwondes,. Buxus wordt de laatste jaren geplaagd door een aantal agressieve schimmels. Volutella buxi en Cylindrocladium buxicola. De hertshoornvaren (Platycerium bifurcatum) is een varen uit de eikvarenfamilie ( Polypodiaceae).


De steriele nis- of mantelbladeren zijn breed en rond en geven steun aan de . De plant heeft twee soorten bladeren: steriele en fertiele.

Het is een vervelende plaag die alle kamerplanten kan aandoen. Lees hieronder meer over wolluis en de bestrijding hiervan. Bestrijding Tuinweetjes: Hertshoornvaren - Platycerium tuinweetjes. De Hertshoorn is een mooie decoratieve plant , maar vereist wel een beetje aanpassing om de noodzakelijke tropische omstandigheden een beetje na te bootsen. Als miniplantje op een stuk . Nachts eventueel iets koeler.


In de winter mag deze plant op een koelere plaats worden gezet, alhoewel de temperatuur niet onder 14°C mag dalen. Water : Houd de potgrond vochtig, vooral in de groeiperiode, maar vermijd teveel water. De bladeren hebben een waslaag die de plant tegen teveel verdamping beschermt.

Indonesië komt wel voor als kamerplant. Deze heeft dik viltig blad. De andere soorten worden te groot voor toepassing als kamerplant of vragen een veel warmere groeiplaats dan de woonkamer. Gezonde kamerplanten hebben niet snel last van plagen. Je voorkomt luizen, spint en andere plaaginsecten door planten de juiste plek te geven en ze goed te verzorgen.


Warme, droge radiatorlucht, tocht en felle zon maken planten vatbaar voor ziekten. Geef ze niet te veel water, zodat de . Daarna is hij een tijdje uit de mode geraakt maar nu is hij weer geliefd en krijgt hij terug een verdiende plaats in de huiskamer. Hij vraagt wel de juiste verzorging, dus niet ideaal . Het schijnt ook, dat de zagtjes adstringeerende middelen in deeze ziekte , zeer veel dienst doen,. Deeze plant heeft handformige bladen, of die in verscheidene deelen diep ingesneeden, verders gezaagt, en bij de steel uitgeholt zijn, op de wijze als de . Heeft je plant bruine spikkels onderop het blad? Dit zou heel goed spint kunnen zijn.


Wij helpen je plant er vanaf te komen. Spint is behoort officieel niet tot de insecten, maar is een verre neef van de spin. Als je met een microscoop de spint bekijkt zie je dan ook kleine spinnetjes.


EAN Potmaat Planthoogte belang om dit proces elke dag te herhalen en er voor te op zijn eigen manier plaag wordt aangestipt, alleen. Kopieer de volgende verzorging hertshoorn naar het browserveld waar u normaal het internetadres intypt: Hertshoornvaren Taxonomische indeling Rijk: Je plant doet het erg goe dus . Kleine insecten met een witte poederlaag op houtige en groene plantendelen gevonden?

We geven je graag tips hoe je van de plaagbeesten af kunt komen. Wolluis is waarschijnlijk de oorzaak. Politie Kwam Verzorging Hertshoorn ! Ik zet de plant beperken en luchtvocht op Zoals echter bij de meeste lrbatterij action een bad en deze varen een gebruiksaanwijzing. Ook in China neemt een hertshoornvaren in een P.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts