woensdag 6 december 2017

Tuinwereld wijchen workshop kerst

Accubakjes met horizontale takken en gipskruid guirlande. Bekijk onze bedrijfsfilm en je zult merken dat dit veelzijdige tuincentrum jou veel heeft te bieden. TuinWereld Wijchen, Wijchen vr jan. Nu voor de speciale prijs van € 2-.


Omschrijving: leuke houten boomschijf.

LET OP: Bloemstukken die tijdens de workshops gemaakt worden kunnen iets afwijken van de foto. Voor deze workshops is geen ervaring met bloemen en planten nodig. Iedereen kan deze workshops volgen, . Glazen schaal met houten hart.


Ikebana (Japanse bloem) in prachtig kerstbloemstuk. Heeft u meegedaan aan onze kerstworkshops ? Dan heeft u een waardebon ontvangen die u tijdens de paasworkshops kunt gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tuinwereld Wijchen en vragen naar Hélène.

Snijd een gat in de verpakking, stop er wat potgrond in en voeg er een leuk plantje aan toe. Maak het af door er decoratie aan toe te voegen zoals wiebeloogjes. Romeo legt uit wat de verschillen zijn en hoe deze varianten . Heel fijn tuincentrum en vooral de bloemschik workshops zijn superleuk en zeker ook voor mensen met linkerhanden. Deze week starten wij weer met prachtige creatieve workshops , een royale glazen schaal met witte Amaryllis. Fijne kerstdagen toegewenst!


De beste Kerstshow in Wijchen. Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te . Het jaarlijks terugkerende evenement, Ladies Night, komt er weer aan. Een avond vol inspiratie, workshops , demonstraties en meer. Kerst Sprookjesfestijn Wijchen - Wijchen.


Leer hoe je een mooi kerststuk maakt Je eigen kerststuk in je woonkamer De workshop wordt gegeven door professionele meester-binders Kies voor een traditionele of juist moderne stijl Voor jong en oud Verbaas jezelf over je talent Ook leuk als kado De deal Twee uur durende workshop kerststukken maken Voor of 6 . Activiteiten en Workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts