donderdag 28 december 2017

Coppens volkel carnaval

Coppens is ook zeer sterk in seizoenartikelen. Carnaval neemt hier een belangrijke plaats in. Het seizoen begint met Halloween en Oktoberfeste. Daarna wordt dit uitgebreid.

Muziek klinkt uit de speakers en er zijn paskamers genoeg. Kom eens langs in onze winkel of bekijk het assortiment alvast online. Nog niet zeker hoe je verkleed zal gaan met carnaval ? Laat je inspireren via onze website en kom langs in de carnavalswinkel in Volkel. Je slaagt bij ons altijd. Zoek je bijvoorbeeld een superhelden kostuums?


Dan bent u hier aan het juiste adres.

Opzoek naar carnavalskleding voor dames? Eenvoudig en veilig online te bestellen. Kom ook eens naar onze MEGASTORE in Volkel (nabij Uden). De juiste webshop om carnavalskleding te bestellen.


Bespaar tot wel van de reguliere winkelprijs en bestel online. Bent u opzoek naar een carnavalswinkel met een groot aanbod aan carnavalskleding ? Kom dan eens kijken in onze MEGASTORE in Volkel. Hier hebben we tijdens de carnaval een complete carnavalswinkel ingericht. Onze carnavalswinkel biedt u zowel een carnaval outfit als carnavalspak. Duizenden vierkante meters met carnavalskleding , accessoires en –versieringen.


Als je hier je gewenste outfit niet vindt, dan . De tuinbroeken zijn van a-kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Rekken vol kleding in alle maten. Een enorme balie met sieraden, schmink, accessoires en veel pruiken.


Paskamers zijn er genoeg. Het assortiment is flink uitgebreid.

De kerstafdeling staat nog opgebouwd op de eerste etage van het warenhuis. Alle kerstartikelen worden deze week verkocht met korting. De carnaval is al opgebouw hallen zijn tot de nok gevuld met een grote nieuwe collectie kleding en accessoires. De meest volledige site met ruim 66. Groepen kunnen vragen naar onze speciale groepskorting voor de aanschaf van carnavalskleding, carnaval outfit, carnavalspak of verkleedkleding.


Wilt u veilig online Speelgoed kopen? Bestel of Reserveer online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts