dinsdag 19 december 2017

Oogstfair wolfheze

Terug naar activiteiten. Met deze sfeervolle markt sluiten we het tuinseizoen af. In een nog volop bloeiende tuin, waarbij we elk jaar de moestuin rijkelijk versieren met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.


Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en . Te midden van weidse landbouwakkers en Dineke voorjaar enorme loofbomen ligt achter de oude boerderij een grote gevarieerde boerderijtuin met kleurrijke zomer- en herfstborders, schaduwlaantje en boomgaard met voorjaarsbollen.

De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn . Vrijdag en zaterdag juli. Clematis, Rozen en Specialiteiten markt. Een feest voor de zintuigen. Bezoekers kunnen niet alleen kijken naar maar ook ruiken en proeven van allerlei streekproducten. De meest complete tuinagenda met een overzicht van alle open tuinen, tuinbeurzen en tuinactiviteiten in Nederland en België.


We vieren een groots najaarsfeest in de nog volop bloeiende tuin, waarbij we kunnen genieten van al het goede dat het landleven ons kan bieden. Kom ruiken, kijken en proeven van de vele streekproducten van het platteland.

We sluiten het tuinseizoen af met een bruisend najaarsfeest in de nog volop bloeiende tuin, waarbij we kunnen genieten van al het goede dat het landleven ons kan bieden. De fair op september duurt van 10. Het platteland komt tot leven in de vorm van allerlei streekproducten. Voor herfstboeketten, kransen en tuindecoraties is volop gebruik gemaakt van . De Engelse tuinvrouw en schrijfster van kook en tuinboeken Sarah Raven komt een lezing geven.


Verder zijn er allerlei activiteiten door het jaar heen, zoals het sneeuwklokjesfeest, het gladiolenfestijn en de oogstfair. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. Wat is er nog meer te doen in . De boomgaard en het erf staan vol kramen met streekprodukten van het platteland zoals: paddestoelen en bessen, . In het voorjaar ben ik hier ook geweest. De Boschhoeve is een landelijk gelegen kwekerij met open tuinen, pluktuin en theeschenkerij.


De bijzondere moestuin oogde toen nog wat kaal, maar is nu een lust voor het oog. Er waren verschillende . Okeee Heeeeeeeel misschien als er zich niemand anders mel willen wij het wel gaan ophalen bij een of ander event. Wolfheze op september, geloof dat het in de buurt van Arnhem ligt.


Het valt geloof ik in onze vakantie en wij maken er dan een dagje uit van ;) Is dat iets?

Hierna vind je de jaarlijks wisselende data zoals open dagen en andere evenementen van o. Meest recente berichten. Aan de rand van een van mooiste natuurgebieden, de Wolf- hezer heide en bossen liggen de Tuinen van MergenMetz van. Wekeromse Zand Gladiolenfestijn De Boschhoeve, Wolfheze. Bert Loman van De verborgen.


De OOGSTFAIR vindt september plaats. Ook daar ben ik geweest. Sneeuwklokjesfeest De Boschhoeve. Lentemarkt op de Boschhoeve.


Met onder meer bollen, tuinontwerpen en tuintijdschriften, . Nationale Bloembollenmarkt op . Oogstfair De Boschhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts