maandag 25 december 2017

Zwembad nijkerk nieuwbouw

Timelapse Nieuwbouw zwembad. Inmiddels zijn alle fundatiewerkzaamheden gereed. De buitenwanden en zwembadwanden zijn . Het gaat om een 8-baans wedstrijdbad met een los peuterbad en een warmer doelgroepenbad. In het zwembad komen ook een grote .

Dit zwembad wordt gebouwd door aannemer Hollander Techniek BV. Wethouder Marly Klein was in haar nopjes, toen ze de tekeningen van het nieuwe zwembad kon laten zien. Dat zwembad komt aan de Spoorkamp.


Volgens Klein wordt er gebruik gemaakt van mooie materialen en zijn de kleuren zo op elkaar afgestem dat een goede sfeer in het bad ontstaat. De raad wil nu een basisbad met acht banen, een apart doelgroepenba een . De aannemer heeft te maken gekregen met het landelijke probleem dat het steeds moeilijker is om over voldoende . Het bedrijf uit Apeldoorn heeft de opdracht in de wacht gesleept en is tevens tien jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. Voor onze opdrachtgever Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn, leveren en monteren wij de gehele constructie (± 1ton) voor dit complex.

Het gaat hierbij om een 8- baans wedstrijdbad met een los peuterba een warmer doelgroepenba . Bij het beoordelen van de inschrijvingen heeft de . Selectieleidraad aanbesteding nieuwbouw zwembad Spoorkamp. Programma nieuwbouw zwembad. Notitie haalbaarheid toevoeging recreatieve elementen ( nieuwbouw zwembad ). Raadsinformatiebrief over veiligheid in nieuwbouw zwembad. Met deze wijzigingen wordt de agenda vastgesteld. Het advies om een geheel nieuw zwembad te bouwen en daarna het bestaande af te breken, is niet opgevolgd.


Het bestuur van Flevo is samen met de gemeente en de KNZB wezen kijken bij. Dit deden we natuurlijk niet alleen. Klik voor meer informatie op onderstaand project sheet. De initiatiefgroep is tegen de nieuwbouw van . Nieuwbouw van een centraal gelegen zwembad met enige luxe uitgevoerd is mogelijk. Uiteraard zijn er meerkosten ten opzichte van een sobere uitvoering waarvoor de bezetting op basis van de behoefte beter te beheersen is.


Het projectplan voor de nieuwbouw van het nieuwe sportcomplex is vastgesteld. Bad Bloemendal is een heerlijk zwembad om te zwemmen én te recreëren. Een bijzonder kindvriendelijke woonwijk waarbij duurzaamheid een belangrijk centraal thema is.

Nijkerk zwembad project sheet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts