vrijdag 15 december 2017

Babyzwemmen druten

Leer zwemmen , werk aan uw conditie of kom zwemmen in het leukste zwembad van Druten en omstreken: zwembad De Gelenberg voor jong en oud! Wat is er dan leuker om samen dingen te doen en tijd met elkaar door te brengen? Bent u net moeder of vader geworden? Zwembad Sportiek is gelegen te Puiflijk bij Druten , in het hart van Maas en Waal.


Wij verzorgen al meer dan jaar zwemlessen.

Kenmerkend is het knusse zwembad met kleine lesgroepjes en veel individuele aandacht. Ook kinderen met speciale behoeften vinden hier de aandacht die ze toekomt in de groepslessen, . Bij Zwembad De Plons kan het zwemmen met uw kind niet vroeg genoeg beginnen. Daarom bieden wij verschillende activiteiten voor baby en peuter zwemmen aan, die u samen met uw kind kunt beleven.


Zo raakt uw kind al op vroege leeftijd vertrouwd gemaakt met het water. Dit heeft een positieve invloed op de . Morgen weer een leuk thema Baby zwemmen !

Dit gebeurt op een leuke en afwisselende manier waarbij plezier en verbetering van techniek voorop staan. Je krijgt dan les van gediplomeerde trainers. Ben je op zoek naar zwemgelegenheden in de regio Arnhem Nijmegen? Bekijk dan hier het overzicht van de VVV! Ziet u een fout in deze regeling?


Organisatietype, Gemeente. Citeertitel, Tarieven zwembad De. Kinderen tot jaar gratis alleen op zondagmorgen. Doelgroepen kinderen (baby): x uur € 535. Kikodo (inclusief huur EasySwim pakje) € 40.


Zaterdag oktober van 17. Alle kinderen zijn van harte welkom om met vriendjes en vriendinnetjes te dansen en te griezelen in het water op super leuke spookmuziek. Het enige wat je verder nodig hebt is lef en je diploma A. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad? Zwemles volgen voor een zwemdiploma?


Er is niets lekkerder dan na een training heerlijk te ontspannen in onze welness ruimte.

U kunt heerlijk baantjes trekken in het zwemba even verder. Ouderen moeten meer bewegen: zwemmen is gezond. Onderstaand treft u een overzicht van al onze locaties.


Klik op “meer info” onder de adresgegevens voor meer informatie over de betreffende locatie. Wilt u zich meteen inschrijven? Dan kunt u direct de rode knop gebruiken.


Ook voor kinderfeestjes of zwemmen met je klas, sportclub, vereniging, etc. Tijdens het recreatieve zwemmen kan gebruik gemaakt worden van de meter lange waterglijbaan, sauna en whirlpool. Golfbad van harte welkom! Op de locatie in Druten verzorgt het team . Babyzwemmen met les jr - jr, € 80. Instuif Aqua -Sportief: € 80.


Koffie pauze (niet in de prijs inbegrepen). Aquafit voor senioren of Aerobics. Banenzwemmen (diepe bad), € 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts