woensdag 13 december 2017

Hamstra horren handleiding

Montage van Hamstra horren. De doe-het-zelf producten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking. Bekijk hier ook onze instructievideo voor het . HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding , gebruiksaanwijzing of bouwtekening.


Dan gaan we gratis voor u op zoek!

Instructie video voor het monteren van een Hamstra Raamrolhor. Zeer geschikt voor draai-kiepramen - Duration: 1:16. Bij al onze horren worden standaard een handleiding meegeleverd. Mocht er in een onverhoopt geval geen geleverd zijn, dan kunt u ze hier online bekijken. Lees deze montagehandleiding eerst een keer geheel door voor u aan de slag gaat.


De verpakking bevat: - Een in kleur gemoffelde aluminium montagelijst (A) en treklijst (B), compleet afgewerkt met kunststof runners (C),. Fraai stevig aluminium soft-line profiel. Treklijst met schuifsluitingen onder en zacht rubber afsluiting.

Ook geschikt voor montage buiten (zowel vanaf binnen als buiten te bedienen). Op deze pagina vind je documenten, zoals bijvoorbeeld handleidingen, over onze producten uit de categorieën sanitair en horren terug. Bando badmeubelset 60cm . Zorg ervoor dat de ondergeleider volledig vlak kan komen te liggen. Kies het juiste product en download uw montagehandleiding ! Vind hamstra horren op Marktplaats.


Praxis biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren, maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Alle verschillende typen horren zijn verkrijgbaar bij KARWEI, zowel voor de deur als voor het raam. Net nog even de website van de fabrikant gecontroleer blijkt dat het een instelbaar sluitmechanisme is, wat niet in de handleiding wordt uitgelegd.


Voor iedereen een voordeel. Plissé hordeur Harmony 208. Geschikt voor binnen en buiten montage, afhankelijk van de draairichting van de deur. Plak de onder- geleider in het kozijn, recht onder de bovengeleider. Bepaal de montagezijde, verdeel de montageclips over de montagezijde en druk ze vast.


Rolhordeur of raamrolhor. Monteer eindstopjes in de geleiders.

Draai de reeds gemonteerde parker (1) uit de kapsteun (4).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts