vrijdag 29 december 2017

Viburnum bodnantense dawn op stam

Kleur: rose Bloeitijd: winter ( bloeit op kaal hout) Snoeien na de bloei Mogen in voorjaar gesnoeid worden, geschikt voor haag. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Ook de vruchten van deze . De plant kent een strak opgaande groei.


Er verschijnen dan kleine, geurende, roze bloemetjes aan de kale, donkerbruine takken.

Vanaf € met veel productinfo - Bomen Online. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Uiteindelijke hoogte van deze heester is ongeveer 1cm. Viburnum bodnantense, sneeuwbal op stam.


Vanaf eind oktober tot in maart bloeit hij rijkelijk met geurende volroze bloempjes in kleine tuilen. Een minder bekende hoofdterm voor deze twee groepen . Zet de struik voor het planten eerst in een emmer lauwwarm water.

Maak een ruim plantgat en maak de grond goed los. De bovenkant van de kluit moet net iets onder het . De hoogte na jaar is meter. De bloeiperiode is december - februari. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Deze plant is zeer winterhard. Hij bloeit dan nog wel enthousiast maar zou van een snoeibeurt enorm opknappen.


Wanneer moet je snoeien? This Pin was discovered by Mariken vN. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De bessen worden door vogels en andere wilde dieren gegeten. Sommige soorten zijn ook eetbaar voor mensen, andere zijn licht giftig.


Het geslacht kent zowel groenblijvende als . Vind viburnum op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Kleinbloemige sneeuw,rijkbloeiend. Dit is een kleinblijvende,. De bloemen zijn in knop roze, later roze-wit in januari- april . Grote struik - Multistam. Enkele voorbeelden van prachtige winterbloeiers in de tuin. Zoeken: viburnum bodnantense charles lemont.


Afmetingen: potmaat 29cm. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Is voor kleine tuinen en bakken ook op stam te koop. Tip: Japanse dwergkwee ( Chaenomeles) kan vrijstaand of tegen een gevel groeien.


Een grillige bloemtak is bijzonder decoratief in een vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts