woensdag 20 december 2017

Borghuis deurningen kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom ! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? In december, direct nadat Sinterklaas ons land verlaten heeft, zijn er volop kerstbomen verkrijgbaar in het tuincentrum. Maar waarom zetten we eigenlijk een kerstboom in huis?


Maar wat voor soorten kerstboom zijn er eigenlijk verkrijgbaar? Ook wordt uitgelegd waar u op moet letten bij het kopen van een kerstboom met . Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. Kleine bomen van onder de 1. Maar niet alleen voor kerstbomen kunt u bij ons terecht. Deurningen nabij Enschede vindt u alles voor uw huis en tuin!


Een kerstboom is te koop is vele soorten en maten. Een dunne boom, een dikke boom, kort of lang. Maar ook de keuze tussen een echte boom, met naalduitval, of een kunstkerstboom is een lastige. Velen denken dat de kerstsfeer alleen met een echte kerstboom in huis te halen is, ook vanwege de heerlijke dennengeur. Parkeer uw auto bij onze Kerstboom Drive aan de kant van de Vliegveldstraat.


Zoek de voor u perfecte boom uit. Driving home for Christmas met de perfecte kerstboom , klaar om versierd te worden! Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist wel die lekkere dennengeur. Een echte Nordmann van Borghuis staat garant voor: Een prachtig exemplaar.


De kerstbomen zijn door onszelf geselecteerd in Denemarken, waar de bomen op één veld in verschillende jaren gepoot en gekapt worden. Zo krijgt elke jonge boom voldoende ruimte om uit te groeien tot een groot en prachtig exemplaar. Ga bij ze langs om de kerstboom uit te zoeken die u tijdens de kerstdagen zal gaan vergezellen. Wat dacht u van een mooie echt Nordmann, een kunstkerstboom met LED verlichting, een grappige roze . Wil je niet de hele winkel door met je kerstboom ? Maak dan gebruik van onze kerstbomen SNEL.


Vandaag werd de door ons aangeschafte vijgenboom bezorgd door medewerkers van Borghuis. Na wat afwegingen hoe we de boom op. De feestdagen komen er weer aan dus het is tijd voor het zetten van de kerstboom. Wij durven te zeggen dat wij wel . Naast de kerstboom zijn er drie mooie groenblijvende planten die je tot kerstplant kunt omtoveren: Buxus, Laurus en Schijncipres.


Ben je op zoek naar de perfecte kerstboom , kerstversiering en kerstverlichting? Laat je inspireren en maak jouw huis kerstproof met de acties uit onze nieuwe folder. Ik was vooral erg verrast door de kerstboom van dansende namaak-kaarsen op de foto hieronder.


Naast een borghuis vind je ook tuincentrum, bouw, holdings, organisatieadvies, vakantiehuis. Bezoekers doen kerstaankopen en bekijken de nieuwste kerstboomtrends. Tuincentrum Borghuis , nabij Hengelo en Enschede is modern, . Dit jaar staan er weer een aantal trends in de schijnwerpers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts