dinsdag 19 december 2017

Oase sauna

Bekijk onze website voor alle arrangementen en kom langs om te genieten van onze faciliteiten. Boek snel uw favoriete behandeling! Bekijk hier onze faciliteiten of download de plattegrond. Bied gratis mee op VakantieVeilingen en win de veiling!


Ontspannen voor personen, inclusief massage.

Klets bij of kom tot rust op. Op het gebied van bedrijfsovernames helpen we in sommige gevallen ook mensen die ondernemer willen worden middels het overnemen van een bedrijf. Feiertage, regulär geöffnet, nur über Weihnachtsfeiertage Sonderöffnungszeiten. Privé welnesscenter met stoomcabine, infrarood cabine, jacuzzi, sauna.


Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna. Sauna en Beauty Oase bezoeken?

U komt bij ons om te genieten van verschillende bad- en sauna faciliteiten, verzorging, lekker eten en een goede kwaliteit, persoonlijke aandacht . Lekker een dagje zorgeloos genieten? Warm lekker op in een van de verschillende saunacabines en baden. Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen.


De meest volledige site met ruim 66. RR Systems heeft een duurzame oplossing bedacht om het energieve. Het wellnesscentrum beschikt over maar liefst zestien verschillende sauna - en. In dit pakket zit een heerlijke keuzemassage van minuten met keuze uit Brush-, Kaars- en Diamantmassage. Slippers en een Balinese o. Staatsbosbeheer-uitkijktoren2 . Je kunt hier gebruik maken van tal van faciliteiten: ontdek de.


Geniet van een heerlijk dagje sauna en combineer dit met een bezoek aan Holland Casino Nijmegen en een overnachting in ons gezellig familie hotel in Velp-Grave. Op korte afstand ligt de vestingstad Grave. Wellness én overnachten in een prachtige regio, vlakbij Nijmegen en op loopafstand van natuurgebied de Mookerheide.


Na een dagje genieten bij Oase komt u helemaal tot rust tijdens uw verblijf, . Een luxueuze oase te Eernegem!

Ben jij altijd druk druk druk en heb je behoefte aan ontspanning? Denk dan eens aan een sauna in huis. Een oase van rust waar je na een intense werkdag even helemaal weg kunt zakken in een diepe ontspanning terwijl je geniet van een weldaad aan warmte. Zo kun je even helemaal terugkomen bij . Für einen Tagesbeitrag von 70€ (60€ Eintritt und 10€ Freiverzehr) erschließt sich Ihnen die komplette Welt der FKK- Oase mit all ihren Annehmlichkeiten. Nood aan rust, warmte en ontspanning?


Even het jachtige leven achter je laten en genieten met al je zintuigen in onze groene oase ! Kom volledig tot rust in onze relaxruimte met finse sauna , stoombad en massagebad tot personen. Laat je gezondheidsklachten of ziektes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts