woensdag 16 november 2016

Intratuin openingstijden zondag

Neem vandaag contact op. De meest volledige site met ruim 66. Koopzondag Malden geeft u hiervoor de gelegenheid! Zaterdag, 09:- 17:00. Zondag , 12:- 17:00 . Intratuin Collse Hoefdijk.

Gastvrij met een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. Tip: dit tuincentrum is elke zondag open van 12. Algemene openingstijden. Alle rechten voorbehouden . Reguliere openingstijden. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Emmen.


Voor kinderen worden er door het jaar heen leuke workshops gegeven. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Emmen. Het tuincafé Het Goede Leven is een aanrader voor een lekker hapje en een drankje.

Ook zijn er serviezen van Blond Amsterdam te vinden . Donderdag: 09:- 21:00. Woensdag: 09: - 17:45. Wij zijn iedere zondag open ! In verband met landelijke wetgeving mogen wij op zondag december geen vuurwerk verkopen. Heeft u goede ervaringen met het tuincentrum? Schrijf dan een recensie!


Wilt u op zondag komen winkelen in een . Elke zondag open van 12. Punten verzamelen en inwisselen voor korting op producten in onze . Er zit wel een uitzondering op deze regel. Hier kun je dan dus niet ontbijten. Bovendien kun je niet in iedere . Gisteren waren we om 1 bij de intratuin en zagen we dat het restaurant tot uur open was, dus meteen heen gegaan om koffie te drinken.


Morgen ( zondag december a.s.) is onze laatste koopzondag voor dit seizoen. Vind een Praxis Tuincentrum bij jou in de buurt en bekijk wanneer jouw winkel open of gesloten is. Kerkweg 2 Ter Aar - toestemming is verleend voor het openstellen van de winkel om 11.


Inzage en bezwaar is mogelijk tot zes . Officiële site met gemeentelijke informatie, recreatie en toerisme en wonen in Nieuwkoop.

Naast een intratuin openingstijden wilp vind je ook tuin en landschap, tuincentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts