woensdag 30 november 2016

Groenrijk velserbroek

Nieuwspartner RTV Seaport meldt dat het tuincentrum vandaag failliet wordt verklaard. Naast een groenrijk tuincentrum vind je ook tuincentrum, grondverzet, holdings, markthandel. Groenrijk tuincentrum Velserbroek op Telefoonboek.


Van Duijn Tuinmaterialen te Velserbroek (Noord-Holland) door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. GroenRijk Velserbroek : Het leukste en grootste tuincentrum van de regio !

Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Koopzondag Velserbroek geeft u hiervoor de gelegenheid! Op de Rijksweg in Velserbroek is het sinds 9. Het tuincentrum werd dinsdag oktober failliet verklaard door de rechtbank in . Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar . Er is altijd een afhaalpunt in de buurt.

Dat meldt de IJmuider Courant dinsdagochtend. Ranzijn heeft al vestigingen in onder meer Alkmaar, . Tuincentrum GroenRijk in Velserbroek is failliet. Gisteren sprak de Haarlemse rechter officieel het faillissement uit over het gigantische tuincomplex. Maandag berichtte RTV Seaport al dat het slecht ging met het . De broers Joost en Casper van Duijn openen op vrijdag maart hun nieuwe GroenRijk tuincentrum in Velserbroek. De afgelopen maanden is er een nieuw tuincentrum gebouwd en verhuizen zij van de Biezenweg in Santpoort naar de Rijksweg in Velserbroek.


Het huidige tuincentrum GroenRijk. Dit tuincentrum trekt écht de aandacht vanaf de provinciale weg! De familie van Duijn voelde zich zeer aangesproken door het Nature concept van Thermoflor.


De combinatie van dit Nature concept met een imposante voorgevel geeft het tuincentrum een sterke uitstraling. In opdracht van Luiten B. De Lier zijn wij afgelopen week gestart met de werkzaamheden t. Aannemersbedrijf De Jong Hoogwoud B. Het ontgraven en vervoeren van .

Joost (45) en Casper ( 30) van Duijn rekenden op 200. In het SBS-programma, te zien op zaterdag om uur, geeft Rob . Log dan eerst in rechtbovenin het scherm, of vraag een proeflidmaatschap aan. Het gehele weekend staat er dan een tiental standhouders met uiteenlopende producten. Er zijn proeverijen, demonstraties, een lezing, tuinschetsen en gezellige kramen van verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts