dinsdag 15 november 2016

De fakkel roosendaal

De Fakkel verzorgt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van tot ongeveer jaar oud in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom en omstreken. De Fakkel richt zich op leerlingen die functioneren tussen moeilijk lerend en bovengemiddeld niveau. In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan.


Er zijn zes scholen voor Speciaal Onderwijs (SO) die onderwijs verzorgen aan leerlingen van ongeveer tot ongeveer jaar. Daarnaast zijn er vijf scholen voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO), bestemd voor leerlingen.

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van SO De Fakkel. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten.


Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties. U ziet op dit moment nog . De Fakkel School voor Speciaal Onderwijs is een school voor speciaal onderwijs in Roosendaal. ROOSENDAAL - Hun geduld is ernstig op de proef gestel maar vandaag gaat de vlag uit bij De Sponder en De Fakkel.


De twee scholen voor speciaal (basis) onderwijs krijgen gezamenlijke nieuwbouw voor 2leerlingen op de huidige locatie van De Fakkel aan de Van Goghlaan in Westrand.

Met die nieuwbouw gaat een langgekoesterde wens van schoolbesturen Het Driespan (speciaal onderwijs De Fakkel ) en KPO (speciaal basisonderwijs De Sponder) in vervulling. Hun scholen waren aan vervanging toe. De eerste gesprekken hierover werden al meer dan tien jaar geleden gevoerd. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Berkenhof locatie De Fakkel in Roosendaal vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


De kwaliteit van het onderwijs van vestiging De Fakkel in Roosendaal , afdeling SO, is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. De inspectie heeft geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.


De meest volledige site met ruim 66. In eerste instantie zouden de scholen in één gebouw komen met Juzt (Bureau Jeugdzorg), maar deze organisatie is afgehaakt om financiële redenen. Rijsbergen als Roosendaal met succes draait. Basisscholen De Fakkel en De Sponder krijgen nieuwbouw op de oude locatie van de Fakkel aan de Van Goghlaan in Roosendaal.


In Rijsbergen hebben MKD Tweegelanden van Tender Jeugdzorg en REC Cluster IV-school De Koperakker de handen ineen geslagen. In Roosendaal zijn de samenwerkingspartners het MKD De Stegel en de school De Fakkel. School De Fakkel , in Roosendaal , is tijdens de herfstvakantie verhuisd naar een tijdelijk adres.


Zij zullen gedurende ongeveer jaar te vinden zijn aan. Deze nieuwbouw omvat de gezamenlijke huisvesting van de scholen De Fakkel en De Sponder aan de Van Goghlaan in de wijk Westrand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts